Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wine me up

IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.13, 19:51
    Może ktoś wie, czy ten sklep internetowy z Katowic (i zarazem stacjonarny przy ul. Mikołowskiej) jeszcze funkcjonuje? Strona działa normalnie, jest możliwość zamawiania i płatności, ale zamówienie sprzed ponad dwóch tygodni nie jest realizowane, zero reakcji na maile, telefon nie odpowiada.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anet Re: Wine me up IP: *.welnowiec.net 01.02.13, 23:05
        Sklep ponownie po krótkiej przerwie rozpoczął swoją działalność, reaktywację w dniu 17 stycznia 2013r. Sklep przy ul. Mikołowskiej 28 otwarty jest od pon. do pt w godz. 10:00 - 19:00 w sob. 12:00-18:00. Numer telefonu podany na stronie Wine Me Up 32 251 41 41 lub 505 056 655 jest w dalszym ciągu aktualny. Oczywiście istnieje również możliwość zamówienia przez internet!!!
      • Gość: zawiedziona Re: Wine me up IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 16:13
        Wine me up to porażka, zamówiłam u nich wino ale niestety się go nie doczekałam. Moje liczne telefony i maile pozostawały bez reakcji. Pieniądze zwrócili dopiero po miesiącu. Ci ludzie nie wiedzą co robią, zero szacunku do klienta. Radzę unikać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka