Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:15
    Byłem na Burakowskiej i kupiłem 3 butelki na próbę. Które otworzyć pierwsze?
    Co sądzicie o tych winach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lab Re: Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 11:13
        kupilam sobie jedna butelke Alamos, z powodu studenckiej kieszeni na razie tyle
        mnie stac.
        i wypilismy ze znajomymi bardzo nam smakowalo, w ogole lubie te poludniowa
        ameryke, glebie i soczystosc smaku. nikt nie pisze bo nikt nie probowal, uwazam
        ze na te cene to calkiem pozadne wino

lab
        • Gość: mm Re: Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:59
          Porządne piszemy przez "rz" studentko (studencie), pozdr
          • Gość: lab Re: Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 12:18
            dzieki za natychmiastowa ortograficzna pomoc!!
            niestety jestem dysgraficzka i nawet na maturze mialam z tego powodu lekarskie
            zwolnienia, coz nie wszystcy sa doskonali.......
            • ducale dysgraficzna( ?) jest też twoja klawiatura n/t 11.08.04, 13:01
              • Gość: lab Re: dysgraficzna( ?) jest też twoja klawiatura n/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 16:20
                zajrzałam na forum poraz pierwszy parę tygodni temu, nie znam się wspaniale
                na winach, ale od czasu do czasu odwiedzam warszawskie sklepy winiarskie, i
                kupuję coś nowego do spróbowania w gronie przyjaciół.
                myślałam że ludzie interesujący się winami to ludzie pewnej kultury, a ledwo
                zaczęłam sobie dyskutować żartobliwie z Brusem, już odczytuję docinki
                sarkastyczne na temat nie związany w ogóle z tym o czym piszę.
                czy czekacie tylko na to , żeby komuś dokopać?
                uszanowania lab.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka