Gość: brus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:15 Byłem na Burakowskiej i kupiłem 3 butelki na próbę. Które otworzyć pierwsze? Co sądzicie o tych winach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lab Re: Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 11:13 kupilam sobie jedna butelke Alamos, z powodu studenckiej kieszeni na razie tyle mnie stac. i wypilismy ze znajomymi bardzo nam smakowalo, w ogole lubie te poludniowa ameryke, glebie i soczystosc smaku. nikt nie pisze bo nikt nie probowal, uwazam ze na te cene to calkiem pozadne wino lab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:59 Porządne piszemy przez "rz" studentko (studencie), pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lab Re: Collazzi 2000, Talosa 2000, Alamos 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 12:18 dzieki za natychmiastowa ortograficzna pomoc!! niestety jestem dysgraficzka i nawet na maturze mialam z tego powodu lekarskie zwolnienia, coz nie wszystcy sa doskonali....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lab Re: dysgraficzna( ?) jest też twoja klawiatura n/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 16:20 zajrzałam na forum poraz pierwszy parę tygodni temu, nie znam się wspaniale na winach, ale od czasu do czasu odwiedzam warszawskie sklepy winiarskie, i kupuję coś nowego do spróbowania w gronie przyjaciół. myślałam że ludzie interesujący się winami to ludzie pewnej kultury, a ledwo zaczęłam sobie dyskutować żartobliwie z Brusem, już odczytuję docinki sarkastyczne na temat nie związany w ogóle z tym o czym piszę. czy czekacie tylko na to , żeby komuś dokopać? uszanowania lab. Odpowiedz Link Zgłoś