Gość: novo IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.06.05, 08:24 Witam, czy ktos z szanownych forumowiczow wybiera sie do Bordeaux na vintexpo (19-23 czerwca 2005)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veltiner Re: vinexpo 2005 11.06.05, 13:09 Nie wiem, ale teraz już nie trzeba wogóle tam jeździć. Założyciele Wino_Club, będą codziennie przez 24 godziny na dobę prowadzili relacje na żywo z próbowanych win oraz będą próbowali wina które sobie zażyczysz by opisać Ci je. Musisz mieć jednak udowodnione bezdyskusyjnie ukończone minimum 18 lat życia. To bardzo dobra inicjatywa. Chciałbym podziękować i pogratulować matkom i ojcom założycielom Wino_Club za tą fantastyczną inicjatywę. To tanie i niekłopotliwe rozwiązanie pozwala oszczędzić wiele pieniędzy, tym bardziej że Wino_Club będzie mógł w twoim imieniu kupić też wina, wykładając za Ciebie gotówkę na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wino.club Re: vinexpo 2005 11.06.05, 13:30 veltiner napisał: > Nie wiem, ale teraz już nie trzeba wogóle tam jeździć. Niestety trzeba będzie tam jeździć, bo jest to jedna z najlepszych imprez dotycząca wina. > Założyciele Wino_Club, będą codziennie przez 24 godziny na dobę prowadzili > relacje na żywo z próbowanych win oraz będą próbowali wina które sobie > zażyczysz by opisać Ci je. Musisz mieć jednak udowodnione bezdyskusyjnie > ukończone minimum 18 lat życia. Jezli juz to w godzinach trwania targów, a więc od godz 09 -17. Ale napewno nie będziemy ich próbować za nikogo > To bardzo dobra inicjatywa. Chciałbym podziękować i pogratulować matkom i ojcom > > założycielom Wino_Club za tą fantastyczną inicjatywę. > > To tanie i niekłopotliwe rozwiązanie pozwala oszczędzić wiele pieniędzy, tym > bardziej że Wino_Club będzie mógł w twoim imieniu kupić też wina, wykładając za Ciebie gotówkę na miejscu. A to juz zupełnie jakas pomyłka. Skąd u Ciebie takie pomysły. Owszem będziemy tam jedynie pomagać w nawiązaniu kontaktów z wystawcami i producentami wina.To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
veltiner Re: vinexpo 2005 11.06.05, 13:36 Te informacje mam od Pani Izabeli z Clubu! Odpowiedz Link Zgłoś
wino.club Re: vinexpo 2005 11.06.05, 13:52 veltiner napisał: > Te informacje mam od Pani Izabeli z Clubu! A czasem ta Pani Izabella nie pisze z tego samego numeu IP co Ty dowcipnisiu.Tu naprawde nie obsługuja tego chatu kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekila Re: vinexpo 2005 IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 11.06.05, 14:01 wino.club napisała: > veltiner napisał: > > > Te informacje mam od Pani Izabeli z Clubu! > A czasem ta Pani Izabella nie pisze z tego samego numeu IP co Ty > dowcipnisiu.Tu naprawde nie obsługuja tego chatu kretyni. Nie? A kto??? Kompletni kretyni niestety. Odpowiedz Link Zgłoś