Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do giorgia i kompanow

23.01.03, 14:30
    prosze napiszcie do mnie takie to proste - tam mozecie wyrzucic z siebie cala
    zolc i napisac to czego wam tu niewolno
    macie tyle adresow do wyboru (tylko tego jednego jedynego wam brak) ale tamte
    tez odczytam
    pisze w tej chwili z Krakowa i dlatego taki adres

czekam do odwaznych swiat nalezy (a kiedys byliscie tacy odwazni)

Obserwuj wątek
      • amsti Majkiel 23.01.03, 16:31
        pasqua napisała:

> pisze w tej chwili z Krakowa i dlatego taki adres

Informacja o IP dla tego postu wskazuje cos innego

Cholera, moze soft cos przeklamuje. Trzeba bedzie nad tym jeszcze popracowac

Albo masz cos z cookiesami.

• Gość: gaga Re: do giorgia i kompanow IP: *.pool80181.interbusiness.it 23.01.03, 18:09
        pasqua napisała:

> prosze napiszcie do mnie takie to proste
        Na ten zaszczyt to trzeba zasluzyc. Postaraj sie lepiej do Wielkanocy (albo
        zmien nick na San Valentino).
        • Gość: panowca 3 gr Re: do giorgia i kompanow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.03, 18:52
          czy ja jestem kompan? - prosze pozwólcie mi być kompanem:)))
          • Gość: docg Re: do giorgia i kompanow IP: 212.160.147.* 24.01.03, 08:53
            też chciałbym być kompanem, ale nie wiem, kto przyznaje to zaszczytne miano.
            przypuszczam, że forum dzieli się na Giorgia i jego klony (miszka, spol,
            amsti...), kompanów giorgia oraz klony Michela. Jeśli tak, to tytuł kompanów
            Giorgia mamy przydzielony odgórnie :)
            Teraz o Pasqua (ale chodzi o firmę winiarską, nie o nick): do mojego
            osiedlowego sklepu przywieżli soave i Pinot grigio, jeszcze nie sprzedawali, bo
            nie maja ceny. Może ktoś już to pił i wie, czy warto ?
            pozdrawiam
            • Gość: gaga A propos win Pasqua IP: *.27-151.libero.it 24.01.03, 09:20
              Pilam i jedno i drugie, ale dawno, dawno temu. Bardziej smakowalo mi pinot
              grigio, soave takie sobie. Czy w Polsce mozna dostac Pinot Grigio firmy Santa
              Margherita? Pamietam, ze bylo bardzo w porzadku.
              • ducale Re: A propos win Pasqua 24.01.03, 09:38
                Gość portalu: gaga napisał(a):

Czy w Polsce mozna dostac Pinot Grigio firmy Santa
                > Margherita? Pamietam, ze bylo bardzo w porzadku.
                Mozna .mozna z tego co wiem to pinot grigio i bodajże merlot
            • spol A propos klonów 24.01.03, 09:42
              Klon czy nie-klon... Skoro wątek i tak jest nie o winie, pozwolę sobie na
              dykteryjkę. Przypomniał mi się taki regionalny dowcip z moich stron. Otóż pani
              w klasie wypisała na karteczkach nazwy drzew i kazała dzieciom losować po dwie,
              a następnie ułożyć z tymi nazwami zdanie. Jaś, czyli Hanysek, napisał
              tak: "Wczora mój ojciec cis wózek i klon". Jeśli ktos ma kłopoty ze
              zrozumieniem, zapraszam na priv ;o)
              • ducale Re: A propos klonów 24.01.03, 09:47
                spol napisał:

Jaś, czyli Hanysek, napisał
                > tak: "Wczora mój ojciec cis wózek i klon". Jeśli ktos ma kłopoty ze
                > zrozumieniem, zapraszam na priv ;o)
                "wczoraj mój oupa cis kara i klon" to jest bardziej zrozumiałe!!
                • Gość: docg cis = rozbił ??? (n/t) IP: 212.160.147.* 24.01.03, 09:59
              • panowca Re: A propos klonów 24.01.03, 12:12
                am sąsiada, który klonuje wino - pozostałości zeszłoroczne miesza z młodym
                winem i doprawia cukrem - ale jaja - taka nadwiślańska (nadodrzańska??) solera
                nic się nie marnuje
      • Gość: prezesus Re: do giorgia i kompanow IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 12:36
        Pasqua - tej firmie mowimy nie, nie i jeszcze raz nie. Typowo supermarketowe wino tam we Wloszech, mozna je nawet znalezc w tamtejszych leader pricach. Za ta cene mozna znalezc cos znacznie ciekawszego. Co do pinot grigio, to jestem tak zakochny w tym gronie, ze nawet paskwa mi smakowala jakos tam, ale przy innych wymieka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka