Gość: feliks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:35 Concha y Toro Sunrise prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: co o tym sadzicie 03.07.06, 06:46 W ojczyznie zaliczany do miernej polki. Produkt exportowy Conchy. Jak dla mnie nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
spol Re: co o tym sadzicie 03.07.06, 09:05 Swego czasu niezłe było Carmenere z tej serii. Nowych roczników jednak nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: co o tym sadzicie 04.07.06, 05:02 Carmenere jest zawsze dobre, ale to z serii Sunrise Conchy jak dla mnie malo "soczyste". Jak pisalam, to seria przeznaczona glownie na export i nie cieszy sie u tubylcow dobra opinia, co popieram. Jesli juz mam wybierac to wole Casillero (mowimy o zblizonym poziome cenowym 5-7USD). Jednak we wsi, w ktorej Concha ma swoje winnice sa inne vinie robiace o niebo lepsze trunki, np www.williamfevre.cl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: co o tym sadzicie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.07.06, 11:37 Nie probowalem niegdy:( www.conchaytoro.com/index1.html tu troche info;) Odpowiedz Link Zgłoś