h_hornblower 21.08.06, 23:18 Piliście to? Mnie smakuje bardzo, szczególnie latem... :) Ma ktos pomysł gdzie w korzystnej cenie nabyć w Polsce? pzdr horny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mia Re: quinta da alorna rose, 2004 i 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 01:05 piliśmy baaardzo dobre. Kupić je można za 40 zł w cafe róża szpitalna 8 (wejście od ulicy górskiego za wedlem) Odpowiedz Link Zgłoś
h_hornblower no tak, ale... 22.08.06, 14:38 Dzieki, wszedłem na ich stronę i mają je w cenie 44 zł za butelkę. Biorąc pod uwagę, że w Portugalii kosztuje poniżej 4 euro to jednak sporo. Rozumiem w pełni, że transport, pozwolenie na sprzedaż itd sporo kosztuje. Czy jednak nie jest po przydużo? Wychodzie niemal dokładnie 3 razy drożej. Chętnie kupię skrzynkę quinty po 30zł/but, ale po 44? Chyba, że to marzenie ścietej głowy. Będę wdzieczny za wskazówki :) pzdr horny Odpowiedz Link Zgłoś
shogun_smutku Re: no tak, ale... 22.08.06, 14:43 knajpa Portucale czy cos takego i przy niej jest sklep z owym winem m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
rurale Re: no tak, ale... 22.08.06, 15:01 Pewnie najlepiej skontaktować się z samym importerem. Wszystkie namiary na stronie - www.atlantika.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Re: no tak, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:03 Cena detaliczna brutto tego wina u importera Atlantika to wg katalogu 35 zł. Pzdr WB Odpowiedz Link Zgłoś
h_hornblower dzieki... 22.08.06, 17:35 ... wszystkim. 35 za butelke to jednak korzystniej. Z kolei o Portucale słyszałem, że raczej drogo. Ale oczywiście zadzwonie i do nich. pzdr horny Odpowiedz Link Zgłoś