kochamwino 24.04.03, 00:32 Nie mam dobrego doswiadczenia z rumunskimi winami ale .....no wlasnie ale. Dorwalem wino pod tytulem Murfatlar Cab. Sauv. 2001, za 19 zl absolutne mistrzostwo swiata! Szukajcie tego wina!!! Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spol Re: Murfatlar - Rumunia 24.04.03, 08:14 Złociutki - producent i miejsca, gdzie szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Murfatlar - Rumunia 24.04.03, 08:34 spol napisał: > Złociutki - producent i miejsca, gdzie szukać... www.murfatlarwinery.com A gdzie szukac?........Nie wypada mi mowic ale chyba tylko u mnie bo wszystkie butelki, ktore mial importer kupilem. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Murfatlar - Rumunia 24.04.03, 10:26 kochamwino napisał: > Nie wypada mi mowic ale chyba > tylko u mnie bo wszystkie butelki, ktore mial importer kupilem. No to wiadomo, gdzie szukać :-) Zostaw kilka butelek. M44 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Murfatlar - Rumunia 24.04.03, 10:55 miszka44 napisał: > kochamwino napisał: > > > Nie wypada mi mowic ale chyba > > tylko u mnie bo wszystkie butelki, ktore mial importer kupilem. > > No to wiadomo, gdzie szukać :-) Zostaw kilka butelek. > M44 Zalatwione Odpowiedz Link Zgłoś
spol Re: Murfatlar - Rumunia 24.04.03, 14:18 Wiedziałem, że musi w tym być jakiś haczyk... Ech... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
amsti Re: Murfatlar - Rumunia 24.04.03, 16:10 kochamwino napisał: > tylko u mnie bo wszystkie butelki, ktore mial importer kupilem. > > PZDR Spoko, oproznimy Ci wszystkie w czerwcu Amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Murfatlar - Rumunia 25.04.03, 23:35 amsti napisał: > Spoko, oproznimy Ci wszystkie w czerwcu No nie wiem kochani. Wino-pychota. A za tę cenę, to po prostu RE-WE-LA-CJA! Jak ktoś zdąży przede mną, to gratuluję :-) M44 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Murfatlar - Rumunia 04.07.03, 01:14 znow go pije:-) Czysta swieza czerwona porzeczka............za ta kase....rewelacja. Wszystkim polecam! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Murfatlar - Rumunia 04.07.03, 10:45 kochamwino napisał: > znow go pije:-) > > Czysta swieza czerwona porzeczka............za ta kase....rewelacja. > Wszystkim polecam! > > pzdr KW, zarezerwuj dla nas z 10 sztuk, dobrze? Odbierzemy w poniedziałek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abelia Re: Murfatlar - Rumunia IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 23:05 Faktycznie pyszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
giorgio_primo Re: Murfatlar - Rumunia 30.04.03, 16:35 Musi byc naprawde dobre skoro pojechalas z Bytomia do Warszawy po wino... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cardriver Re: Murfatlar - Rumunia 30.04.03, 12:36 A gdzie tego nektaru można spróbować? :) Lub inaczej: w jakim sklepie mogę na to wino trafić, bo cena i opinia kuszą? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Murfatlar - Rumunia 30.04.03, 13:00 cardriver napisał: > A gdzie tego nektaru można spróbować? :) > > Lub inaczej: w jakim sklepie mogę na to wino trafić, bo cena i opinia kuszą? > > Pozdrawiam. Obawiam sie, ze tylko u mnie:-) Aha doszedl jeszcze Sauvignon Blanc i Merlot. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cardriver Re: Murfatlar - Rumunia 30.04.03, 13:11 > > Obawiam sie, ze tylko u mnie:-) Aha doszedl jeszcze Sauvignon Blanc i Merlot. > Może jestem mało kumaty, ale "u ciebie", to gdzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Murfatlar - Rumunia 30.04.03, 13:18 cardriver napisał: > > > > Obawiam sie, ze tylko u mnie:-) Aha doszedl jeszcze Sauvignon Blanc i Merl > ot. > > > > Może jestem mało kumaty, ale "u ciebie", to gdzie? :) Dyspensa w Warszawie.......zostalo juz tylko 40 butli. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Murfatlar - Rumunia 30.04.03, 13:42 kochamwino napisał: > cardriver napisał: > > > > > > > Obawiam sie, ze tylko u mnie:-) Aha doszedl jeszcze Sauvignon Blanc i > Merl > > ot. > > > > > > > Może jestem mało kumaty, ale "u ciebie", to gdzie? :) > > Dyspensa w Warszawie.......zostalo juz tylko 40 butli. > > pzdr No to wpadnę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prezesus1 Re: Murfatlar - Rumunia 09.05.03, 23:14 Jest juz nowy, inny, ciekawy murfatlar. To nie żadne oszustwo, to nie kit. Po prostu wzięliśmy do sklepu merlota. Po delikatnym schłodzeniu, wcześniejszym otwarciu, jest fantastycznym uzupełniemniem piatkowego czy tez sobotniego wieczoru, grilowania, picknikowania, czegokolwiek. Nie zobowiazujace, nie nudne, nie bardzo łatwe, nie bardzo trudne, po prostu O.K. Niech za jakaś rekomendacje swiadczy ze z kolega w jeden dzień wypilismy 9 butelek i mieliśmy ochote na wicej hihi. Odpowiedz Link Zgłoś