Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

degustacje

01.05.07, 22:16
    czy ktoś wie cos o degustacjach wina na terenie Wwy?
    Obserwuj wątek
      • shogun_smutku Re: degustacje 02.05.07, 19:23
        wiesz, sprecyzuj jak możesz, są cykliczne, są spontaniczne...
        • katarzyna.k7 Re: degustacje 02.05.07, 20:15
          cykliczne przede wszystkim. ale spontaniczne też moga być ciekawe (o ile nie
          ciekawsze). :-)
          • shogun_smutku Re: degustacje 07.05.07, 09:35
            orajt, żeby nie psuć szyków komuś itp to dam Ci znać na mejla,ok?:>
      • Gość: Klakier Re: degustacje IP: *.aster.pl 07.05.07, 21:36
        Polecam www.wineonline.pl, oraz ludzi z tej firmy są profesjonalistami w tej
        dziedzinie.
        Kolejna osoba godna polecenia to Pani Klaudia Kozlowska www.vinotu.pl
      • magdabiz Re: degustacje 09.05.07, 15:24
        hej hej ja wiem że winarium przy placu teatralnym organizuje co jakiś czas
        darmowe degustacje - trzeba wejść na stronkę i poczytać aktualności - Wystarczy
        zadzwonić i się zapisać! Byłam raz dawno i nawet widziałam Pana Marka! :)
        POZDRAWIAM
        • Gość: eddie murphy Re: degustacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:07
          hej hej ja wiem że winarium przy placu teatralnym organizuje co jakiś czas
          > darmowe degustacje - trzeba wejść na stronkę i poczytać aktualności -
          Wystarczy
          > zadzwonić i się zapisać! Byłam raz dawno i nawet widziałam Pana Marka! :)
          > POZDRAWIAM

a kto to jest p .Marek??
          • Gość: beata Re: degustacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:26
            Pan Marek Kondrat hihi
      • Gość: winersch Re: degustacje IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.05.07, 09:25
        Znalazłem coś takiego, graficznie nie chciało sie wkleić, ale treść pozostała

DOM WINA
        Zaprasza na:

Degustacje

Swoje wina zaprezentuje czterdziestu producentów z najważniejszych regionów
        winiarskich świata.

Do degustacji przeznaczyliśmy ponad 150 win z Francji, Włoch, Hiszpanii,
        Węgier, Chile, Argentyny Urugwaju, Afryki Południowej, Kalifornii i Australii.

Podczas spotkania odbędzie się także degustacja włoskiej oliwy przygotowana
        przez firmę ItaBo.

Warszawa

17 maja (czwartek) – Centralna Biblioteka Rolnicza

ul. Krakowskie Przedmieście 66, godz. 14.00 – 21.00

Kraków

18 maja (piątek) – Pałac Pugetów

ul. Starowiślna 13, godz. 14.00 – 21.00

Prosimy o potwierdzenie obecności u przedstawicieli handlowych,
        w biurze Domu Wina – tel.: 12 638 13 80, e-mail: klub@domwina.pl lub na stornie
        www.domwina.pl

Dom Wina Sp. z o.o
        Kraków, ul. Balicka 255, tel.: 12 638-13-80 , Warszawa, ul. Sobieskiego 102,
        tel.: 22 840 23 78
        www.domwina.pl
      • rurale Re: degustacje 14.05.07, 12:55
        Przeklejam.

„Drodzy Przyjaciele Win Węgierskich i Korkociągu!

Tym razem zapraszamy na coś absolutnie wyjątkowego: na degustację win tokajskich
        połączoną ze spotkaniem z ich twórcami. Naszym gościem będzie Istvan Kiss (a
        właściwie dwu panów Istvanów Kiss - ojciec i syn), znakomici producenci Tokajów.

Do tej pory na półkach mieliśmy jedynie prostsze wina tych producentów: Sarga
        Muskotaly, Harslvelu, Furmint, tokaje samorodne i trzyputtonowe. Teraz do oferty
        przybędą nam tokaje pięcio- i sześcioputtonowe, a także esencja, którą
        sprowadzać będziemy na specjalne zamówienia.

Dodajmy, że na ostatnim festiwalu win węgierskich VinAgora 2007 sześcioputtonowy
        Tokaj Aszu z rocznika 2000 z wytwórni Panów Kiss został wybrany do dziesiątki
        najlepszych tokajów, a ich Aszu Essencia z rocznika 1993 otrzymała medal złoty.

Zapraszamy na spotkanie wszystkich miłośników Tokaju, a zwłaszcza tych, którzy
        mówią po węgiersku, bo będzie okazja do konwersacji...

Istotna (i wyjątkowa) zmiana: degustacja odbędzie się w ŚRODĘ 16. MAJA w
        godzinach 18.00 - 20.00

Zapraszamy!”
        • wojtekgnas Re: degustacje 14.05.07, 13:28
          a gdzie odbywa sie ta degustacja
          • rurale Re: degustacje 14.05.07, 13:37
            No zdaje się, że w Korkociągu. Na Emilii Plater. Stronę w necie mają. Może warto
            tam zajrzeć?

pozdrawiam
          • Gość: ... Swoje wpisy da sie znalezc chyba w "moje forum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:05
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka