katarzyna.k7 01.05.07, 22:16 czy ktoś wie cos o degustacjach wina na terenie Wwy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shogun_smutku Re: degustacje 02.05.07, 19:23 wiesz, sprecyzuj jak możesz, są cykliczne, są spontaniczne... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.k7 Re: degustacje 02.05.07, 20:15 cykliczne przede wszystkim. ale spontaniczne też moga być ciekawe (o ile nie ciekawsze). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shogun_smutku Re: degustacje 07.05.07, 09:35 orajt, żeby nie psuć szyków komuś itp to dam Ci znać na mejla,ok?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakier Re: degustacje IP: *.aster.pl 07.05.07, 21:36 Polecam www.wineonline.pl, oraz ludzi z tej firmy są profesjonalistami w tej dziedzinie. Kolejna osoba godna polecenia to Pani Klaudia Kozlowska www.vinotu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdabiz Re: degustacje 09.05.07, 15:24 hej hej ja wiem że winarium przy placu teatralnym organizuje co jakiś czas darmowe degustacje - trzeba wejść na stronkę i poczytać aktualności - Wystarczy zadzwonić i się zapisać! Byłam raz dawno i nawet widziałam Pana Marka! :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie murphy Re: degustacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:07 hej hej ja wiem że winarium przy placu teatralnym organizuje co jakiś czas > darmowe degustacje - trzeba wejść na stronkę i poczytać aktualności - Wystarczy > zadzwonić i się zapisać! Byłam raz dawno i nawet widziałam Pana Marka! :) > POZDRAWIAM a kto to jest p .Marek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: degustacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:26 Pan Marek Kondrat hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winersch Re: degustacje IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.05.07, 09:25 Znalazłem coś takiego, graficznie nie chciało sie wkleić, ale treść pozostała DOM WINA Zaprasza na: Degustacje Swoje wina zaprezentuje czterdziestu producentów z najważniejszych regionów winiarskich świata. Do degustacji przeznaczyliśmy ponad 150 win z Francji, Włoch, Hiszpanii, Węgier, Chile, Argentyny Urugwaju, Afryki Południowej, Kalifornii i Australii. Podczas spotkania odbędzie się także degustacja włoskiej oliwy przygotowana przez firmę ItaBo. Warszawa 17 maja (czwartek) – Centralna Biblioteka Rolnicza ul. Krakowskie Przedmieście 66, godz. 14.00 – 21.00 Kraków 18 maja (piątek) – Pałac Pugetów ul. Starowiślna 13, godz. 14.00 – 21.00 Prosimy o potwierdzenie obecności u przedstawicieli handlowych, w biurze Domu Wina – tel.: 12 638 13 80, e-mail: klub@domwina.pl lub na stornie www.domwina.pl Dom Wina Sp. z o.o Kraków, ul. Balicka 255, tel.: 12 638-13-80 , Warszawa, ul. Sobieskiego 102, tel.: 22 840 23 78 www.domwina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rurale Re: degustacje 14.05.07, 12:55 Przeklejam. „Drodzy Przyjaciele Win Węgierskich i Korkociągu! Tym razem zapraszamy na coś absolutnie wyjątkowego: na degustację win tokajskich połączoną ze spotkaniem z ich twórcami. Naszym gościem będzie Istvan Kiss (a właściwie dwu panów Istvanów Kiss - ojciec i syn), znakomici producenci Tokajów. Do tej pory na półkach mieliśmy jedynie prostsze wina tych producentów: Sarga Muskotaly, Harslvelu, Furmint, tokaje samorodne i trzyputtonowe. Teraz do oferty przybędą nam tokaje pięcio- i sześcioputtonowe, a także esencja, którą sprowadzać będziemy na specjalne zamówienia. Dodajmy, że na ostatnim festiwalu win węgierskich VinAgora 2007 sześcioputtonowy Tokaj Aszu z rocznika 2000 z wytwórni Panów Kiss został wybrany do dziesiątki najlepszych tokajów, a ich Aszu Essencia z rocznika 1993 otrzymała medal złoty. Zapraszamy na spotkanie wszystkich miłośników Tokaju, a zwłaszcza tych, którzy mówią po węgiersku, bo będzie okazja do konwersacji... Istotna (i wyjątkowa) zmiana: degustacja odbędzie się w ŚRODĘ 16. MAJA w godzinach 18.00 - 20.00 Zapraszamy!” Odpowiedz Link Zgłoś
rurale Re: degustacje 14.05.07, 13:37 No zdaje się, że w Korkociągu. Na Emilii Plater. Stronę w necie mają. Może warto tam zajrzeć? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Swoje wpisy da sie znalezc chyba w "moje forum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś