kokosanka 02.07.03, 11:27 Cześć, Czy zdarzyło się komuś kupić wino przez internet? Jak doświadczenia? Pozdrowienia, kokosanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: docg Re: wino przez internet? IP: 212.160.147.* 02.07.03, 12:08 tak, zdarzyło mi sie kupić wino przez internet w łódzkiej winotece, wszystko było OK, tylko potem się okazało, że to samo wino jest do kupienia w sklepie i to taniej. Dobrze wygląda internetowa oferta Vinariusa ale trzeba kupić 12 butelek albo dopłacić 25 zł za transport. Poza tym wszystkie inne strony, które oferują wino wysyłkowo, a które udało mi się znaleźć, maja albo zbójeckie ceny, albo słaba ofertę, albo jedno i drugie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krampy Re: wino przez internet? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:05 mi się zdarzyło kupić 3-4 razy przez internet ale na allegro, kiedy jeszcze tam wina sprzedawać można było w sumi byłem zadowolony ale poźniej to się zmutowało ktoś zacząl masowo sprzedawać wino sprowadzane z niemiec no i jakiś sklep się wystawiał chyba festus czy jakoś tak - wiem tylko że zlikwidowali kategorie wina kolekcjonerskie Odpowiedz Link Zgłoś