Gość: gaga IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.07.03, 17:17 Kto sie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deseo Re: Banner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 17:38 Gość portalu: gaga napisał(a): > Kto sie cieszy? ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Banner IP: *.pool80181.interbusiness.it 03.07.03, 18:01 o baner Bodegi na forum. A gdzie dywidenda dla forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca Re: Banner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 18:42 q...a nic o tym nie wiedziałem zaraz zadzwonię i napiętnuję to zdradzieckie posunięcie samobójcy oni nie czytaja tego forum czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca 3 gr Re: Banner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 18:44 ciekawe ile coś takiego wypasionego kosztuje? i cieakwe kiedy wylecę z te posty??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca 3 gr Re: Banner IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 19:32 zostaem oficjalnie skarcony (razie tylko tyle)zawieszam moje występy na oficjalnym forum i oficjalnie przenosze sie na priv do amstiego wróce jak się uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
joe_stru Re: Banner 04.07.03, 08:03 Gość portalu: gaga napisał(a): > Kto sie cieszy? ----Ja się w sumie cieszę , ale mam o nich swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
spol Re: Banner 04.07.03, 08:37 Gość portalu: gaga napisał(a): > Kto sie cieszy? Mnie to w zasadzie rybka - na mnie ta reklama nie podziała, ale ja nie jestem target ;) Ciekawe, kto następny...? Może Hachette zafunduje taki banerek dla WE? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ducale Re: Banner 04.07.03, 08:43 spol napisał: > > Mnie to w zasadzie rybka - na mnie ta reklama nie podziała, ale ja nie jestem > target ;) > mnie tez ,w szczegolności ze tutaj tyle dobrego o tej firmie sie pisze, ale jako forumowicz nie odczuwam sie w zaden sposób pod egida owego banera pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg dziwi mnie tylko... IP: 212.160.147.* 04.07.03, 08:56 dziwi mnie tylko, że Bodega reklamuje tą swoją stronkę na tym forum. Jeśliby Panowie poczytali trochę, o czym tu się pisze, to nie wstawialiby nam tekstów typu "Werona jest znana nie tylko dzięki parze kochanków..." albo "Zakup dobrego trunku i jego nieodpowiednie przechowywanie można porównać do powieszenia wspaniałego dzieła sztuki w najciemniejszym kącie pokoju, gdzie nikt nie dostrzeże jego walorów"... to tylko pierwsza strona, dalej już mi się nie chce zaglądać. Albo to: "...Veneto, jednego z czołowych regionów winiarskich we Włoszech" - bardziej czołowe są chyba Toskania i Piemont, a Veneto to chyba coś biżej środka? Właściwym miejscem dla takiego banneru byłoby forum "Snobizm i buractwo" albo jakieś podobne. Tutaj to chyba żadnego targetu nie znajdą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ducale deo znowu się czepia.... 04.07.03, 09:41 przecież Beaujolais Nouveau 2002 za jedyne 33,62zł o tej porze roku to jedyna okazja, nikt inny chyba juz nie ma ..... Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: deo znowu się czepia.... 04.07.03, 15:23 ducale napisał: > przecież Beaujolais Nouveau 2002 za jedyne 33,62zł o tej porze roku to jedyna > okazja, nikt inny chyba juz nie ma ..... Hi, hi, chyba się skuszę na jakiś sześciopak. I to szybko, żeby mnie nikt nie ubiegł!!! PS. Co do pytania Miszki - oj, chyba nie bardzo.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 A zakaz reklamy? 04.07.03, 14:52 No właśnie, może nasi spece od prawa wypowiedzą się na ten temat. M44 Odpowiedz Link Zgłoś
change Re: A zakaz reklamy? 07.07.03, 13:14 Specem od prawa nie jestem, ale wydaje mi się, że znak towarowy dotyczy firmy dystrybuującej wino, a nie markę konkretnego wina - a to właśnie reklama marki alkoholu nie jest dozwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennik Ustaw Re: A zakaz reklamy? IP: *.icpnet.pl 07.07.03, 14:04 change napisał: > Specem od prawa nie jestem, ale wydaje mi się, że znak towarowy dotyczy firmy > dystrybuującej wino, a nie markę konkretnego wina - a to właśnie reklama marki > alkoholu nie jest dozwolona. Mylisz się, więc nie wprowadzaj zamętu: USTAWA z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 147 poz. 1231) (tekst ujednolicony): (...) Art. 13.1 (...) 4. Zabrania się reklamy i promocji przedsiębiorców oraz innych podmiotów, które w swoim wizerunku reklamowym wykorzystują nazwę, znak towarowy, kształt graficzny lub opakowanie związane z napojem alkoholowym, jego producentem lub DYSTRYBUTOREM. (...) Tyle ustawa. Ostatnie poprawki tego punktu nie znoszą ani nie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś