Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

1991 rok Volnay?

IP: *.access.telenet.be 23.12.07, 22:03
    Witam posiadam wino Volnay z 1991 roku henri de boileau Francuskie juz zaraz
    po nowym roku bedzie leciał 18 rok , czy jest coś warte? jak tak to ile?
    Dziekuje za pomoc Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • peyotl108 Re: 1991 rok Volnay? 25.12.07, 14:12
        daj już spokój z tym handelkiem, kolego. Idź na targ staroci.
        • Gość: Gosc Re: 1991 rok Volnay? IP: *.access.telenet.be 25.12.07, 14:36
          Nie jestem nie bylem i nie bede twoim kolegą , nie chce sprzedać niczego tylko
          chce sie dowiedzieć po to zeby sprezentować to komus na kim mi zalezy , i chce
          sie dowiedzieć czy to bedzie bardzo wartosciowy prezent czy mniej wartosciowy ,
          mozna tutaj spokojnie zauwazyć Kolejnego Palanta , który sam sobie wymyslił ze
          Ja chce cos sprzedać , co Ty jestes pieprzony jasnowidz , stary tepy jestes ,
          mozna mieć wiele powodów zeby sie spytać o wartość niekoniecznie chcąc to
          sprzedać , po zawodówce jestes idz popisać komixy , to jest Forum, pytam sie o
          co chcę , nigdzie w moim pytaniu nie było wyszczególnione chce sprzedac?, albo
          chcesz kupić?.... Ponawiam Pytanie chce sie dowiedziec jaka jest wartosc tego
          Wina Po to zebym wiedział czy to odpowiednii prezent dla bliskiej osoby czy moze
          cos jeszcze dokupić , czy moze wystarczy czy sie nadaje ...frajer!
          • Gość: Pey Re: 1991 rok Volnay? IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 16:55
            :-)))))))))))))))))
          • Gość: peyotl Re: 1991 rok Volnay? IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 16:55
            :-)))))))))))))
      • Gość: star Re: 1991 rok Volnay? IP: 82.139.47.* 25.12.07, 17:23
        www.monmillesime.com/vieux-vins,vin-chambolle-musigny-henri-de-boileau-millesime-1987-bourgogne-rouge,1232.php?page=5&sort=millesime&sort_dir=ASC
        cena Volnay moze sie nieco roznic (inny rocznik i apelacja), a prawdziwa wartosc
        trudna do wyznaczenia - zalezna od przechowywania tej butelki;

wrazenia z konsumpcji moga wszelakoz okazac sie bezcenne;-)

pzdr
        star
        • Gość: Gosc Re: 1991 rok Volnay? IP: *.access.telenet.be 25.12.07, 20:03

wielkie Dzikei pozdrawiam!
          • Gość: coco Re: 1991 rok Volnay? IP: *.proxy.aol.com 31.12.07, 13:04
            to tylko village, wiec albo wypic i to raczej szybko, albo zrobic
            sos...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka