Gość: Gosc IP: *.access.telenet.be 23.12.07, 22:03 Witam posiadam wino Volnay z 1991 roku henri de boileau Francuskie juz zaraz po nowym roku bedzie leciał 18 rok , czy jest coś warte? jak tak to ile? Dziekuje za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peyotl108 Re: 1991 rok Volnay? 25.12.07, 14:12 daj już spokój z tym handelkiem, kolego. Idź na targ staroci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: 1991 rok Volnay? IP: *.access.telenet.be 25.12.07, 14:36 Nie jestem nie bylem i nie bede twoim kolegą , nie chce sprzedać niczego tylko chce sie dowiedzieć po to zeby sprezentować to komus na kim mi zalezy , i chce sie dowiedzieć czy to bedzie bardzo wartosciowy prezent czy mniej wartosciowy , mozna tutaj spokojnie zauwazyć Kolejnego Palanta , który sam sobie wymyslił ze Ja chce cos sprzedać , co Ty jestes pieprzony jasnowidz , stary tepy jestes , mozna mieć wiele powodów zeby sie spytać o wartość niekoniecznie chcąc to sprzedać , po zawodówce jestes idz popisać komixy , to jest Forum, pytam sie o co chcę , nigdzie w moim pytaniu nie było wyszczególnione chce sprzedac?, albo chcesz kupić?.... Ponawiam Pytanie chce sie dowiedziec jaka jest wartosc tego Wina Po to zebym wiedział czy to odpowiednii prezent dla bliskiej osoby czy moze cos jeszcze dokupić , czy moze wystarczy czy sie nadaje ...frajer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pey Re: 1991 rok Volnay? IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 16:55 :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyotl Re: 1991 rok Volnay? IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.07, 16:55 :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: 1991 rok Volnay? IP: 82.139.47.* 25.12.07, 17:23 www.monmillesime.com/vieux-vins,vin-chambolle-musigny-henri-de-boileau-millesime-1987-bourgogne-rouge,1232.php?page=5&sort=millesime&sort_dir=ASC cena Volnay moze sie nieco roznic (inny rocznik i apelacja), a prawdziwa wartosc trudna do wyznaczenia - zalezna od przechowywania tej butelki; wrazenia z konsumpcji moga wszelakoz okazac sie bezcenne;-) pzdr star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: 1991 rok Volnay? IP: *.access.telenet.be 25.12.07, 20:03 wielkie Dzikei pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: 1991 rok Volnay? IP: *.proxy.aol.com 31.12.07, 13:04 to tylko village, wiec albo wypic i to raczej szybko, albo zrobic sos... Odpowiedz Link Zgłoś