sstar 07.06.08, 15:00 zgodnie z forumową tradycją zapraszam do propozycji wina na kolejne mecze... ew. do relacji po meczu... pzdr sstar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sstar Polska-Niemcy 07.06.08, 15:04 Wybór niby łatwy ale ... jako, że wina niby różne ale na końcu i tak okazują się niemieckie ... nie jest ten wybór znowu aż tak oczywisty. Ja chyba otworzę Eisentur (sądząc po nazwie to musi być wino niemieckie;-) ew. prawie, że austriackie (Sud-Tirol przecież) Winkl z włosko brzmiącej;-) Kelerei Terlan Trzymam kciuki sstar Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1 Re: Polska-Niemcy 08.06.08, 14:33 Po tym meczu w zależności od humoru... jeśli wygramy to wszystko będzie dobrze smakować, a najlepiej szampan. Z kolei w przypadku porażki... no cóż, białe, wytrawne w rodzaju wyborowej... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peyotl Re: Polska-Niemcy IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.08, 15:38 jak my, winopijcy, mamy fajnie, że nawet podczas meczu nie musimy piwska żłopać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Polska-Niemcy 08.06.08, 18:27 Otworzyłem barrolo od Cascina Bruni młode 2003 , wietrzę je i czekam . Będzie co opijać czy nie ? Wino wypiję napewno , tylko nie wiem w jakim humorze . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: Polska-Niemcy 09.06.08, 20:02 padło na mineralno-orzeszkowego Winkla i niestety łatwo poradził sobie z mleczowym (fuj!) Nowo Zelandczykiem ... różnica klasy jak w meczu Niemców z Polakami ... choć chłopcy walczyli dzielnie małe ale - ciągle brakuje mi w winach z Terlano kwasowości (takie tam zboczenie;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mdiadia Re: EURO2008 09.06.08, 00:00 Riesling Schlos Lieser skoro dziś z Niemcami gramy. Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Polska-Austria 11.06.08, 23:17 Jakoś nic austriackiego w piwniczce nie mam ... ale z dawnej monarchii już prędzej - Egri się znajdzie. Dobre chyba i tanie. To drugie bardziej pewne:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
docg C.K. Sstar :-) 12.06.08, 07:44 jeśli bierzesz pod uwagę dawną monarchię, to chyba i Alto Adige sie łapie. Poza tym weź też pod uwagę sędziego, może będzie np. Hiszpan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: C.K. Sstar :-) 12.06.08, 08:44 docg napisał: > jeśli bierzesz pod uwagę dawną monarchię, to chyba i Alto Adige sie > łapie. Poza tym weź też pod uwagę sędziego, może będzie np. > Hiszpan :-) i ten sędzia może mieć ciotkę z Niemiec ... chyba rozumiem Twój tok rozumowania;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: C.K. Sstar :-) 13.06.08, 10:08 > i ten sędzia może mieć ciotkę z Niemiec cholera, prorok czy co ??? nawet Egri nie smakowało:-( pzdr star Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: C.K. Sstar :-) 13.06.08, 10:19 docg napisał: > jeśli bierzesz pod uwagę dawną monarchię, to chyba i Alto Adige sie > łapie. Poza tym weź też pod uwagę sędziego, może będzie np. > Hiszpan :-) nie sposób było nie wziąć go pod uwagę :-( nie wiem czy Hiszpan ale z pewnością udawał Greka.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: EURO2008 Włochy-Hiszpania 24.06.08, 04:22 na sczęście już po pierwszej połowie wiedziałem, że Włosi przegrają jak otworzyłem korkowe <a href=http://members.lycos.co.uk/sstarlet/sample.php?inc=note.php¬e=2978>Chianti</a> aby tak dalej:-) pzdr -- <a href=http://www.sstarwines.pl>wina sstar&let</a> Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: EURO2008 Włochy-Hiszpania - znowu linki padły! 24.06.08, 04:26 to przez cudzysłów a dokładniej jego brak! poprawiam: Chianti no już lepiej, dobranoc a w zasadzie dzień dobry:-) -- wina sstar&let Odpowiedz Link Zgłoś