Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wino el sol

IP: 81.190.83.* 30.12.08, 22:48
    Co o nim sądzicie ? Czy warto kupić ? Interesuje mnie hiszpańskie czerwone i
    australijskiej białe .
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zdzichu Re: wino el sol IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.08, 01:43
        Syf. Mówie poważnie.
        • villany66 Re: wino el sol 06.01.09, 14:26
          kolejne wino przemysłowe ... tak jak Carlo Rossi czy Antares ... dziw bierze
          skąd tyle tych win się rodzi ... tzn. ja wiem :) ale, że pijący takie wynalazki
          nie "kapują", że się dali nabrać ... tym .. "hłitom martetindowym" ( jakby
          powiedział chińczyk z Ani Mru Mru ).
          Takie Carlo można kupić wszędzie, na całym świecie, na stacjach beznynowych,
          supermarketach etc. Nawet u nas jest i w Biedronce i Pewnych Stacjach
          Benzynowych, i w Makro, w Almie, w Piotrze i Pawle ... a przeciez California
          nie jest, aż tak wielkim regionem, aby produkowac taaaaaaaaaaak wielkie ilości
          wina ...i tylko tego :))))))
          Przy okazji - patrzcie ludzie kupując wino na zawartość alkoholu ... Ja
          osobiście nie kupuję win poniżej 12 - 12,5 % ... wyjątkiem są niektóre musujące
          i część reńskich, ale czerwone wytrawne co ma 10,5 % ... fuj, wino bez mocy i
          głębi ... kompot! ... i chemia !!!
      • Gość: Agnieszka Re: wino el sol IP: *.dynamic.mm.pl 16.11.13, 16:22
        Białe wino bardzo dobre polecam..
        • smbmario Re: wino el sol 12.01.14, 13:26
          próbowałem kalifornię i muszę przyznać, że posmak poziomek jest w dechę. Smakowałem sporo róznych win ale żadne nie smakowało mi tak jak to :) Mozna z przyjemnością wypić, ma świetny aromat i nie wykręca gęby jak inne które próbowałem.
      • Gość: solinka Re: wino el sol IP: *.ip-point.pl 26.01.14, 20:28
        Po czytaniu waszego forum to naprawde odechciewa sie picia wina, naprawde....!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka