mwi_net 16.04.09, 19:37 jadę jutro do Lublina. Czy winnice orientalne są dalej na Bursztynowej, czy się przeniosły? mwi --- wino oceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sstar Re: lublin - sklepy 16.04.09, 21:48 mwi_net napisał: > jadę jutro do Lublina. Czy winnice orientalne są dalej na Bursztynowej, czy > się przeniosły? właśnie odpisałem: www.sstarwines.pl/sample.php?inc=note.php¬e=6456 > > mwi > --- > wino oceny Odpowiedz Link Zgłoś
ggreg71 Re: lublin - sklepy 17.04.09, 00:06 Odwiedź Orientalne Winnice przy ul. Czechowskiej, wybór dużo większy, lokalizacja nie tak zakamuflowana - praktycznie centrum. Polecam też Monte di Vino, jadąc prosto od Warszawy na szczycie drugiej górki patrz w prawo:-) Życzę udanego pobytu w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mwi_net Re: lublin - sklepy 17.04.09, 21:06 ggreg71 napisał: > Odwiedź Orientalne Winnice przy ul. Czechowskiej, wybór dużo > większy, lokalizacja nie tak zakamuflowana - praktycznie centrum. > Polecam też Monte di Vino, jadąc prosto od Warszawy na szczycie > drugiej górki patrz w prawo:-) Życzę udanego pobytu w Lublinie. Dzięki, choć przeczytałęm już po powrocie. Kupiłem niemal cały podwójny kartonik, choć bardzo cierpię ze względu na mizerny rabat który wytargowałem. Zwłąszcza po tym jak się dowiedziałem z wiarygodnego źródła jaki rabat ma Palikot w Centrum Wina Odpowiedz Link Zgłoś