dodecahedron 04.07.09, 20:12 Przymierzam sie do internetu z "trojki". Chodzi mi o oferte 15 GB za 15 funtow na m-c. Czy ktos z was korzysta z mobile broadband w "3" w jakiejkolwiek taryfie ? Jestescie zadowoleni czy lipa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia1231 Re: Internet mobile broadband w "3" 07.07.09, 22:12 Hej, ja korzystam z pay as you go (czy cos takiego) w trojce. Nie mam zadnego kontraktu. Raz w miesiacu musze kupic voucher za minimum 10 funtow, co daje mi 1 GB. Korzystam z tego drugi miesiac i jestem bardzo zadowolona, nie mam zadnego kontraktu, a 10 funtow spokojnie mi starczylo na caly miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Internet mobile broadband w "3" IP: *.cust-83.exponential-e.net 09.07.09, 17:45 Mam internet z 3... Wlasnie czekam z utesknieniem,az umowa mi sie skonczy, w miedzyczasie szukajac kogos, kto dostarcza normalny net. 3 jest po prostu zalosna... Na poczatku bylo OK, teraz modem sam sie rozlacza w odstepach mniej wiecej co 5 minut!!! Rob, jak chcesz, ale mnie juz nikt na nich nie namowi... Odpowiedz Link Zgłoś
dodecahedron Re: Internet mobile broadband w "3" 10.07.09, 20:00 Dzieki za dopowiedz! Slyszalem, ze 3 czesto traci polaczenie. Bede sie zastanawial. A moze znacie innego dobrego operatora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocniczka:) Re: Internet mobile broadband w "3" IP: *.41.242.146.sub.mbb.three.co.uk 11.07.09, 15:21 hejka ja mam taki internet. pay as u go, doladowuje co miesiac £15 i dziala. A to jak dziala, zalezy raczej do obszaru w ktorym mieszkasz. To mozna jakos sprawdzic, w salonie 3 np. Moj dziala calkiem przyzwoicie. Moj brat znowu zakupil podobny ale z 02, mieszkamy w jednym domu, i jego internet zupelnie sie tutaj nie sprawdza, tak samo jak T mobile z tego co slyszalam. Takze, popytaj ludzi ktorzy mieszkaja niedaleko Ciebie, o ile uzywaja tegoz internetu jak to sie ma w ich przypadku. Ale z tego co slyszalam 3 sprawdzasie w wiekszosci przypadkow. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Internet mobile broadband w "3" IP: *.197.150.197.threembb.co.uk 25.08.09, 00:22 Ja doladowuje za lub 15 funtow i dostaje tylko okolo 100mbnie wiem dlaczego? Mam w 3,moze ze sie nie loguje przed tylko doladowuje z karty kredytowej.w ciagumsc doladowalem 5 razy.niesciagam filmow ani muzy tylko www,moze ktos mial podobny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Internet mobile broadband w "3" IP: 212.183.134.* 03.09.09, 00:17 ja mam vodafone - 3g za 15 - ja slucham muzy, niestety nie polecam sciagac filmow bo za duzo to zzera. nie jest zle - ale 3g dla m nie to za malo na miesiac heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZUREK Re: Internet mobile broadband w "3" IP: 82.132.139.* 09.11.09, 13:50 ja tez mam mobile w o2 tez 3 G i dziala wolno a juz nie mowie o SKYPE -wprost fatalnie.Czekam do wygasniecia umowy.Dla mnie w zasadzie 3G na miesiac wystarcza a nawet zostaje ale ta jakosc pozostawia wiele do zyczenia .Chcialam powiedziec ze zasieg mam dobry.Moze ktos by mi poradzil jak poprawic jakosc Skype. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Internet mobile broadband w "3" IP: *.mia.three.co.uk 17.12.09, 13:57 mam tego neta od dwóch lat (Ł15 za 3 GB)i jestem zadowolony ,mieszkam na wsi i żadne inne opcje typu (stacjonarny podłączanie lini BT )nie wchodziły w grę , poza tym mają największe pokrycie na terenie uk ,prawdą jest że czasem zrywa połączenie ale taki jest urok mobilnego internetu < dochodzi do tej sytuacji w czasie podróży , jak masz słaby sygnał, i jak 3 grzebie coś w swoich serwerach ;-)korzystam codziennie( laptop i komórka ) i nie ma problemu z aplikacjami typu skaype z włączoną camerą ;- ) ...odnowiłem kontrakt (Ł15 za 15 GB) ,,,, oferta znikneła :-( znaczy była za dobra , teraz jest tylko 5 Gb za tą cenę /// polecam ,,,tylko najpierw www.three.co.uk/Mobile_Broadband sprawdż pokrycie na mapie (Check our coverage in your area ) wpisz swój kod zamieszkania i zobaczysz jaką prędkość oferują na twoim terenie! ....pozdrawiam mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko Re: Internet mobile broadband w "3" IP: *.40.132.218.sub.mbb.three.co.uk 09.01.10, 14:13 My mamy internet w "3"i dzięki Bogu umowa nam się kończy juz w lutym. Jest wolny, często sie rozłącza i tak naprawdę nigdy nie wiemy co się stanie jak przekroczymy limit. Za pierwszym razem kiedy to się stało - odłączyli nam i nie mieliśmy internetu póki nie doładowaliśmy konta. Następny raz - nawet nie wiedzieliśmy kiedy to sie stało, po prostu po pewnym czasie dostaliśmy informację, że mamy ileś tam funtów nabitych. Nie wiadomo dlaczego postąpili zupenie inaczej niż za perwszym razem i nie odłączali nam nic tylko od razu rachunek się nabijał. Jeszcze innym razem - dostaliśmy powiadomienie, że zaraz nam sie limit wyczerpie ( tak jest najuczciwiej, bo możemy sami zdecydować czy dalej używamy czy dajemy sobie spokój i czekamy na następny okres rozliczeniowy). Kiedy dzwoniliśmy, bo nie mieliśmy zasięgu i nie mogliśmy korzystać z internetu - koszmar, odsylali nas od jednego konsultanta do drugiego, nikt nam nie mógł powiedzieć co sie dzieje i kiedy będziemy mogli znowu normalnie z internetu korzystać. Dzwoniliśmy, żeby ich powiadomić, że nie chcemy przedłużać umowy i namawiali nas na tę opcję 15 GB, bo podobno jeszcze nie mieli przypadku, że ktoś taki limit wyczerpal, ale nie chcemy być pierwszym takim przypadkiem i nie przedłużamy umowy. jak dla nas - lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Internet mobile broadband w "3" IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 12.01.10, 22:03 Niestety LIPA! 2 lata sie meczylismy az sie nam umowa skonczy. Oczywiscie tez nas namawiali na 15Gb...ehh..szkoda gadac. Mielismy 3Gb/15funtow. Teraz w koncu zmienilismy na Virgin i jak na razie super, bez porowniania:-) Trojki nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś