rufus-401
31.07.12, 14:32
Wątek, w którym zamieściłem kilka tekstów dotyczących stanu naszego państwa pod rządami partii o jakże europejskim wizerunku został zlikwidowany. O dziwo, nie było w, nim żadnych treści rasistowskich ani , o zgrozo, homofobicznych, a, jednak czujne oko moderacji dostrzegło w nich jakieś złowrogie treści. Mogę tylko domniemywać, że nie były one zgodne z linią wytyczoną przez GW.
Mam nadzieję, że wlaśnie, teraz gdy po 5 latach nastapiło dziwne przebudzenie i zaczyna dostrzegać się fakt, że największym zagrożeniem dla Polski nie jest Kaczyński, ale nepotyzm rodem z PRL, powyższy wątek nie zostanie karnie usunięty? Zwłaszcza, że chciałbym tylko zachęcić do zapoznania się z tekstem znajdującym sie pod zamieszczonym poniżej linkiem?
www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/ponad;8;tysiecy;stolkow;dla;ludzi;po;i;psl,21,0,1133845.html
Chociaż szczególną uwagę proponuje zwrócić na następujący fragment:
"Członkowie PO sprawujący funkcje publiczne z ramienia PO zobowiązani są do płacenia na rzecz partii do 10% miesięcznego wynagrodzenia z tytułu sprawowania funkcji - środki te są traktowane jako darowizny na rzecz PO w regionie, na terenie którego członek PO sprawuje funkcję publiczną."
Jednym słowem, "oby nam się lepiej żyło". Ale, to wszystko zmieni się, po następnych wyborach, nowy rzad z premierem Palikotem zapewni nam świetlana przyszłość.