Gość: Ilona IP: 212.122.215.* 19.05.04, 19:28 Jade w czerwcu do Paryza. Najbardziej pasuje mi termin wyjazdu z POLKA SERVICE. Nic o nich nie wiem, a perspektywa 21 godz. z fatalnym przewoznikiem nie jest interesujaca. Czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: jak sie jedzie z POLKA SERVICE? IP: 213.17.227.* 20.05.04, 08:48 ja z nimi jeździłam 4 lata temu i nie narzekałam, a było troche tych podrózy w ta i tamta strone, teraz juz jeżdże samochodem ale znajomi nadal z nimi jeżdża i nie narzekają Z tego co pamietam to staraja się co 4 godziny stawać, w nocy może co 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: jak sie jedzie z POLKA SERVICE? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.05.04, 11:31 Nie narzekaj, ich trasa to jedno z najkrótszych połączeń do Paryża. Jesli ci jednak nie pasują, to możesz porównać oferty innych firm w banku miejsc w autokarach na witrynie www.wikel.pl. Do Paryża tak czy owak jedize się ok. 24 - 26 godzin, krócej to tylko samolotem (jeśli masz kasę).... Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: jak sie jedzie z POLKA SERVICE? 20.05.04, 11:48 a dlaczego nie pröbujesz poleciec jedna z tanich linii lotniczych? Chocbys w tym celu musiala np. najpierw do Berlina pojechac, to i tak.. Perspektywa 21 godzin w drodze nie jest zachecajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: jak sie jedzie z POLKA SERVICE? IP: 212.122.215.* 20.05.04, 18:07 Dzieki! juz mi troche lepiej po tych odpowiedziach. a samolotem moze nastepnym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś