Gość: Pbond IP: *.phys.uni.torun.pl 21.06.04, 13:48 Czy moze ktos jechal pociagiem do Chorwaji i wie jeakie sa ceny biletow w tym panstwie. Poza tym czy drogi sa przejsciowki medzy Wegrami a Chorwacja. Pozdrawiam Pbond Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jogobella Re: Do Chorwacji przez Wegry pociagiem IP: 80.51.249.* 22.06.04, 10:17 ja jechalem do Chorwacji przez Wegry ale potem jeszcze Slowenie.wracalam za to przez Wegry.ceny sa spoko- uznaja nasza karte ISIC,chyba 25%jesli pamietam.ale "najfajniesze"jest to ze tam zaden pociag nie odjezdza punktualnie;)moj spoznil sie ok.100 minut ale to i tak nie bylo najdluzsze spoznienie na tablicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Do Chorwacji przez Wegry pociagiem IP: *.oskbraniewo.pl 22.06.04, 22:24 Z Budapesztu dojedziesz pociagiem aż do Splitu. Ja jechałam do Sibenika, dwa lata temu bilet kosztował 135 kun w jedna stronę/185 w dwie. Pociag jedzie wzdłóż Balatonu i zatrzymuje sie na kazdej stacji typu plaża;))))) Długo sie jedzie...ale jest nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbond Re: Do Chorwacji przez Wegry pociagiem IP: 158.75.4.* 23.06.04, 19:32 Napisales ze jechales z Budapesztu do Sibenika a cene podales w walucie Chorwackiej. Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś