Gość: kruszynka IP: *.4web.pl 30.06.04, 17:39 doradzcie tanie noclegi w Pradze. czy lepiej rezerwować z Polski? czy uda się znaleźć coś na miejscu? dziękuję z góry za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablos Re: noclegi w Pradze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.06.04, 21:56 Akademik Szkoły kolejowej w Pradze ul. Terronska 28 (dzielnica Dejvice), zawsze jeżdże w ciemno i zawsze jest full wolnych pokoi. Ceny w zeszłym roku 220 koron za noc. Luksusów niestety nie ma,czesem naprawdę można dostać nędzny pokój a czasem w miarę przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: noclegi w Pradze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 09:55 Sprobuj u Dagmar (dagmar.sf.cz/) . To maly pensjonat nalezacy do Czeszki, ktora dobrez mowi po polsku. Cena ok 15 euro za dobe z pysznym sniadaniem robionym przez wlascicielke. Bylam w tym miejscu na Wielkanoc i bylo cudownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: noclegi w Pradze IP: *.isp.pl 01.07.04, 13:46 ale to jest 15 euro od osoby i jakie pokoje tam są (warunki) bo mnie interesuje dwuosobowy...a jak z dojazdem do rynku i dworca PKP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: noclegi w Pradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 12:36 Polecam noclegi już od 250 Kć za osobę na www.wirtualnapraga.pl lub www.zlotapraga.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: noclegi w Pradze... ii jak dojeżdżacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 10:44 hello! Polecam strahov.prague-hostels.cz Niestety na temat warunków nie moge wiele powiedzieć ponieważ wyjeżdżam dopiero pod koniec lipca, natomiast sama obsługa związana z rezerwacją na wysokim poziomie..jak za taką cene:)) Pani zaraz po wysłaniu maila zadzwoniła i miłym głosem poinformowała, ze zostały jej tylko tzw. apartments (350 CZK). Pozniej otrzymałem szereg maili z informacjami jak najlepiej dostać się do akademika środkami transportu, pogmogli nam róznież w szukaniu połączeń kolejowych w Czechach - gorąco polecam! Mam pytanie jeszcze.. jak dojeżdżacie do Pragi?? Kolejowe połączenie "kombinowane" ? :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś