Gość: Jarosław Kruk IP: *.bphpbk.pl 22.10.04, 11:34 Witam, Czy ktoś moglby mi pomoc jak znalezc tani nocleg w Londynie dla 2osob (pokoj) na 1-2 noce w listopadzie? Jakie sa mniej wiecej ceny? Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvolf Re: Nocleg w Londynie IP: *.landg.com 25.10.04, 16:44 nie wiem czy najtanszy, ale tani (relatywnie) travel inn, w centrum 70-80 funtow za pokoj (do 3 osob) Tower Hill (centrum) ciut taniej dalej od centrum, np. putney brigde czy docklands www.travelinn.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: Nocleg w Londynie IP: *.chello.pl 26.10.04, 22:49 W sierpniu kilkanaście funtów placiłam za 6-os. pokój w hostelu, koeadukacyjny, no i nie ma się wpływu na wybór współspaczy:)(Hyde Park Hostel - 1,2 strefa), ale wiem ze w hostelach można i dwuosobowe wynając za conajmniej 20 Ł od osoby i więcej, prawie zawsze z umywalką w pokoju, ale zdarzają się też z łazienką. Generalnie im dalej od centrum (1,2 strefa komunikacji) tym taniej, ale nie warto przeginać bo odległości są spore . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam 55 Re: Nocleg w Londynie IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 31.10.04, 13:17 chyba kilkanaście funtów placileś za łóżko a nie za pokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Nocleg w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 04:06 Ostatnio (2 lata temu) spalem w milym hotelu, pokoj dwuosobowy (malutki) ze sniadaniem kosztowal 40 funtow. Rezerwacje robilem przez internet. Jest mnostwo stron poswieconych wyszukiwaniu i rezerwacji londynskich hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Nocleg w Londynie 02.11.04, 07:00 W londynie sa dwa hotele Formyły 1 należące do francuskiej sieci Accor hotels. Pokój trzyosobowy kosztuje w jednym 28,95 GBP, w drugim w tygodniu 27,95, a w weekendy 24,95. Nocleg ożesz zarezereować przez internet. www.hotelformule1.com/formule1/JSPView.svlt?pageID=reservez/fr_top.jsp&local_geo=fr&isGeoDate=0&nom_ville=Londres%2CRoyaume- Uni&key_attribute_ecran=geo_hotelsList Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: Nocleg w Londynie 04.11.04, 23:02 Czasem trafiaja sie tez promocje w www.travelodge.co.uk :) Odpowiedz Link Zgłoś