Gość: Nikander IP: *.chello.pl 26.02.05, 21:03 Hej, moze mam glupie pytanie, ale czy wybieracie sie czasem, na jakis wyjazd samotnie? Obojetnie czy w Europie, czy w innej czesci swiata. Ale czy jezdzicie czasem sami? Dzieki za odpowiedz:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamag Re: CZY PODRÓŻUJECIE CZASEM SAMOTNIE? 27.02.05, 22:49 gdzies dalej to nie, ale na dzien czy kilka dni w góry tak Odpowiedz Link Zgłoś
woman29 Re: CZY PODRÓŻUJECIE CZASEM SAMOTNIE? 28.02.05, 08:58 a dlaczego by nie? Bylam sama w Hispzanii na urlopie i chwale sobie bardzo ;-) cisza spokoj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linski Re: CZY PODRÓŻUJECIE CZASEM SAMOTNIE? IP: *.icontech.com 08.03.05, 06:17 Ja podróżuję zasadniczo tylko sam. Moim rewirem są obydwie Ameryki jak i wyspy pomiędzy nimi, od których rozpoczęłem wojaże. Póżniej nauczyłem się kilka języków i wiele o interesujących krajach. Najgorszy jest pierwszy krok, a póżniej to porywająca przygoda. Według szacowanych obliczeń to mój licznik wskazuje, że jestem gdzieś w połowie drogi do księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linski Re: CZY PODRÓŻUJECIE CZASEM SAMOTNIE? IP: *.icontech.com 08.03.05, 06:20 Teraz ostatnio zawiesiłem dalsze podróże. Poprzednio to nawet szukałem towarzystwa, lecz uważano mnie za szaleńca i na tym się kończyły moje zachęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIkander Re: CZY PODRÓŻUJECIE CZASEM SAMOTNIE? IP: *.chello.pl 08.03.05, 21:42 dzieki z aodpowiedzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś