Gość: piu IP: *.chello.pl 03.08.01, 17:45 wybieram sie w polowie sierpnia do Paryza, czy ktos moze mi polecic konkretny teatr, moze sztuke, jakie sa zblizone ceny biletow do teatru? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: teatr w Paryzu IP: *.justice.gouv.fr 07.08.01, 15:42 Przepraszam za kilka dni opoznienia w odpowiedzi, ale mialam sporo pracy i zupelnie zapomnialam "wstapic" na strone forum aktualny repertuar teatrow jak i ceny biletow znajdziesz na stronie: www.pariscope.fr chwilowo nie moge Ci polecic zadnej sztuki, bo akurat jest sezon wakacyjny i te, ktore mi sie bardzo podobaly nie sa grane. Tak czy inaczej zapewne znajdziesz cos dla siebie. Jesli masz jeszcze jakies pytania, chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piu Re: teatr w Paryzu IP: *.chello.pl 07.08.01, 21:19 dziekuje Gosiu, plany dotyczace wyjazdu zmienily mi sie (jestem juz przyzwyczajona do tego), moze uda mi sie we wrzesniu pojechac do Paryza, bardzo bym chciala. pozdrawiam, irmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: teatr w Paryzu IP: 157.25.128.* 12.03.02, 14:21 Całe mnóstwo teatrów, rewii, kabaretów itd.itp. Przy Kościele św. Magdaleny jest kiosk z biletami do wszystkich przybytków kultury. Tam mozna kupić bilety nawet z dnia na dzień po nieco tańszej cenie niż bezpośrednio w przedsprzedaży. Sawa Odpowiedz Link Zgłoś