golem1963 24.10.09, 01:13 czyżby ostatnia szansa na atrakcyjny cenowo wyjazd ? tylko kiedy oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: First minute - Rainbowtours IP: 85.222.87.* 24.10.09, 13:01 rok temu mieli atrakcyjne cenowo oferty ale czy nie pójdą w ślady innych biur. Odpowiedz Link Zgłoś
rtpl Re: First minute - Rainbowtours 26.10.09, 17:00 Szanowni Państwo! W odpowiedzi na zamieszczone poniżej posty zawiadamiamy, iż nowy katalog Rainbow Tours S.A., zawierajacy oferty wyjazdów na sezon "Lato 2010", ukaże się już 3 listopada 2009. Zespół Rainbow Tours S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-61 do Zespołu Rainbow Tours SA 28.10.09, 13:11 rtpl napisała: > Szanowni Państwo! > > W odpowiedzi na zamieszczone poniżej posty zawiadamiamy, iż nowy > katalog Rainbow Tours S.A., zawierajacy oferty wyjazdów na > sezon "Lato 2010", ukaże się już 3 listopada 2009. > Zespół Rainbow Tours S.A. Pieknie!!! Skoro tak to ja jako klient z karta "stałego klienta" powinnam juz go mieć w domu!!!!!!! podobno tacy klienci w rainbow sa powiadamiani jako pierwsi.Cos mi się wydaje drogi Zespole ze ta karta to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda do ; rtpl First minute - Rainbowtours IP: 85.222.87.* 01.11.09, 21:23 3.11.2009 już pojutrze liczę że i w tym roku rainbow stanie na wysokości zadania i nie zaskoczy nas cenami jak to miało miejsce w wypadku triady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damm Re: First minute - Rainbowtours IP: *.g1.isko.net.pl 10.11.09, 13:22 Super, tylko, że to wszystko jest mało czytelne. Nijak nie mogę sobie policzyć dwutygodniowego pobytu dla dwóch osób dorosłych i dwojga dzieci. To wkurza, a wszystko lata na stronie jak rozklekotany trabant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: First minute - Rainbowtours IP: 85.222.87.* 26.10.09, 22:26 ciekawe czy będą jakieś nowe kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: First minute - Rainbowtours 29.10.09, 23:44 Tez mam wrazenie, ze ta karta to sciema. Dzwonilam dzis do nich z pytaniem o wyjazdy sylwestrowe i jakas niezadowolona panienka poinformowala, ze na te wyjazdy to karta stalego klienta nie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: First minute - Rainbowtours IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.09, 18:58 A jednak biuro ma w nosie swoich klientów jutro jest trzeci, a ja nie mam katalogu i moi znajomi tez nie:( a do tego w prasie pisze, że nowy katalog od 4.11 tymbardziej, że katalog letni- czyli zimowy przyszedł dwa tygodnie po terminie udostępnienia w biurach czyli - nie po raz pierwszy mają gdzieś stałych kl czyli czas najwyższy szukac nowego biura :( Odpowiedz Link Zgłoś
mjaszczur Re: First minute - Rainbowtours 02.11.09, 20:04 W Łodzi w biurze RT katalogi już są . Biały na Europę i czarny Na Świat. Na razie popatrzyłem na ceny Jordanii i mnie nie zabiły . Ja już wiem gdzie spędzę przyszłoroczny urlop. Mają też ciekawą wycieczkę do Algierii z wypoczynkiem w Tunezji , a także Libię i wiele innych ofert. Cen jeszcze nie porównywałem ,oprócz Jordanii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
golem1963 Re: First minute - Rainbowtours 03.11.09, 18:46 gdzie w internecie znajdę katalog lato 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
taliaq Re: First minute - Rainbowtours 03.11.09, 21:33 Na stronie biura, w zakładce "katalogi". Ceny wyższe, podobnie jak w innych biurach. Mnie interesuje Syria i Jordania, wyjazd tygodniowy nie schodzi poniżej 3300 za osobę, do tego dochodzi jeszcze pełno dopłat. No chyba że rezerwować już teraz, to piszą że ceny od 2600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
golem1963 Re: First minute - Rainbowtours 03.11.09, 21:43 katalogi są ale nie na lato 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: First minute - Rainbowtours IP: *.c201.msk.pl 04.11.09, 08:13 no własnie.a miało być tak wczesnie-napewno 3.XI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: First minute - Rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 10:20 Katalogi są już dostepne w biurach. Cześć wycieczek podrożało (ale nie tak jak w Triadzie) szczególnie Chorwacja. Dodali kilka nowych kierunków np. Tunezja i Algieria. Odpowiedz Link Zgłoś
taliaq Re: First minute - Rainbowtours 04.11.09, 13:30 O kurcze, ale jestem ślepa, jasne że to stare katalogi, przepraszam za zamieszanie. Swoją drogą - ta Algieria popularna się robi - Triada też wprowadziła ten kierunek, tylko tam wg programu Algierii z całej wycieczki tygodniowej jest 3 dni tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: First minute - Rainbowtours 04.11.09, 15:51 3 dni z tygodniowej - czyli połowa wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
mjaszczur Re: First minute - Rainbowtours 04.11.09, 18:57 W biurze RT w Łodzi również nie mają jeszcze systemu rezerwacyjnego . Sprzedawcy z katalogiem i kalkulatorem w ręku liczą ludziom ceny . W katalogu napisane jest , że zniżka do 19 grudnia -NAWET do 27% . Na Jordanię z Syrią 21% , a na Turcję zależy od wycieczki 21-23%. Ale kartkę papieru z wypisanymi konkretnymi zniżkami mają tylko w biurze . Na razie dom wariatów . Ceny podobne do ubiegłorocznych , do wszystkich imprez samolotowych -doliczana jest opłata LOTNISKOWA 250zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fragola Re: First minute - Rainbowtours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 09:21 Tunezję to oni mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjaszczur Re: First minute - Rainbowtours IP: *.toya.net.pl 05.11.09, 10:59 Gość portalu: Fragola napisał(a): > Tunezję to oni mieli Tunezja i Algieria to jedna wycieczka. Lecisz do Tunezji i zwiedzasz Algierię . I nie mieli takiej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelle4 Re: First minute - Rainbowtours IP: *.toya.net.pl 05.11.09, 12:06 Mają już LATO 2010 na stronie ,!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: First minute - Rainbowtours-Chorwacja IP: *.icpnet.pl 05.11.09, 12:39 Chorwacja objazdówka samolotowa z Rainbow-Tours jest tania,ufff,a myślałam że jak wszędzie ceny podskoczą.Czy ktoś wie czy lepsza wersja z Albanią czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironiczny Re: First minute - Rainbowtours-Chorwacja IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.09, 21:49 rzeczywiscie, taniocha :) Odpowiedz Link Zgłoś