Gość: milka IP: *.aster.pl 12.02.10, 09:52 hej :) szukam osób, ktore mają ochotę wybrać się lub wybierają na wycieczkę z Logos Tour do Polinezji Francuskiej www.logostour.pl/index.php?id=179 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa.a.a.a Re: Polinezja Francuska IP: *.ip.netia.com.pl 12.02.10, 14:15 wiesz co przejrzałam plan tej wycieczki i jak dla mnie porażka.spedziłam dwa tygodnia w zeszłym roku na Bora Bora(wyjazd indywidualny a nie prze biuro) i taki maraton jak proponuja to jakas porazka.to jest zdecydowanie miejsce na wypoczynek,nurkowanie i cudowany relaks a nie latanie z wyspy na wyspe.no chyba,ze masz na to miesiac:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Polinezja Francuska IP: *.214.83.35.addr.tdcsong.se 15.02.10, 11:23 a mi się podoba ta wycieczka tylko to sporo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
logostour1 Re: Polinezja Francuska 23.09.10, 11:51 Witam serdecznie! Ocena takiej wycieczki zależy od oczekiwań, a w naszej ofercie dla każdego coś miłego - trochę zwiedzania, trochę plażowania, podpasuje się w różne gusta i guściki:) Staramy się połączyć oczekiwania klientów, taki "ogień z wodą", a przecież na każdej wyspie można odnaleźć coś innego! Pozdrawiamy! Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl | [www.logostour.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Polinezja Francuska IP: 109.243.124.* 23.09.10, 17:12 czy mogłabyś napisać coś więcej o samodzielnej wyprawie na Bora Bora ? jakie koszty, skąd najlepiej szukać lotów - kiedy można dostać w promocyjnych cenach. Czy wyjazd samodzielny wyjdzie znacząco taniej ? Odpowiedz Link Zgłoś