Gość: Bielańczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:34 Szanowne forumowiczki i forumowicze mam zamiar wybrac się w tym roku do Turcji z tego biura prosze o opinie .W tamtym roku nie wyszło wpłaciłem na SDS HOLIDAYS . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pazdzioch Re: Pytanie o Ecco Holiday IP: *.chello.pl 09.03.04, 10:27 Szanowny panie,jak dłudo można tak pieprzyć na tym forum?! 15 wątków wstecz,25 eątków wstecz,czytać waść nie potrafi!? Odpowiedz Link Zgłoś
onanizm Jeszcze jeden qtas/cipa o Ecco Holiday zapytuje. 09.03.04, 10:54 Kto bedzie nastepnym przyglupim trepem zasmiecajacym do wyrzygania to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielańczyk Re: Jeszcze jeden qtas/cipa o Ecco Holiday zapytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 15:40 Trepem to jestes ty szlałfie jeden .A jak zajmuje ci czas w świeczkowaniu się to trudno jakoś to przeżyje . Odpowiedz Link Zgłoś
onanizm Jeszcze jeden qtas/cipa o Ecco Holiday zapytuje. 09.03.04, 18:18 Zapytaj jeszcze kilka razy trepie przyglupi i bezradny. Widzisz efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacColin Re: Pytanie o Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 02:14 jak Cie draznia niektore watki to po prostu na nie nie wchodz... Odpowiedz Link Zgłoś
maissa Re: Pytanie o Ecco Holiday 09.03.04, 10:51 Zajrzyj na forum www.turcja.pl/?akcja=opinie może tam coś znajdziesz, a jeżeli zadasz pytanie to może odpowie Ci ktoś, kto był z Ecco Holiday właśnie w Turcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Pytanie o Ecco Holiday IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 14:48 Z Ecco do Turcji??To jakiś żart.To gorszego biura kolega nie mógł sobie znaleźć? Turcja to duże biura tureckie Wezyr,GTI, średni Pegas lub niewielki Jet. Notabene od marca 2003 w branży było wiadomo że SDS zrobi przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga ;-) IP: 157.25.156.* 10.03.04, 18:35 tylko teraz nie rozumiem jaki zwiazek ma przekret SDS z Ecco;-) przeciez to dwa rozne biura Odpowiedz Link Zgłoś
odek Re: ;-) 10.03.04, 19:39 To normalne. O Ecco pytaja ludzie ktorzy maja trudnosci z uzyskaniem najprostszej informacji. Nie nalezy sie dziwic, ze myla pojecia. Dla nich wazne aby z biurem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGa Re: Pytanie o Ecco Holiday IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.04.04, 22:27 ja tez jadę do turcji z Ecco Holiday - mają fajne hotele, dobre ceny, miłą obsługę Odpowiedz Link Zgłoś