Gość: Mary IP: *.kalisz.mm.pl 26.09.11, 20:25 Od 3 października br. TUI zapowiedziało już podwyżki. Inne biura też? Macie wiedzę, jak duże będą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 09:52 Wakacje na rok 2012 widać że droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: podwyżki IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.11, 11:11 mam rozum i wiedzę ze inne biura też podniosą ceny - zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.11, 11:20 wszystko drożeje, wiec czemu wycieczki nie miałyby podrozeć, mniej buractwa bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koska Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 12:23 Ubezpieczenia biur w górę, paliwo lotnicze w górę, Euro w górę Więc wakacje w górę Zastanawiam się nad rezerwacją Turcji już teraz bo za miesiąc też będzie cena w górę Podobno biura dają teraz gwarancję że we wczesnej rezerwacji nie kupi się tej oferty taniej A lasty w tym roku też były w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLAla Re: podwyżki IP: *.cwd.waw.pl 27.09.11, 12:35 Koska, ja też myślę o rezerwacji Turcji 3 osoby w lipcu, ale wydaje mi się, że należy zaczekać na pozostałe biura przynajmniej do połowy października. Teraz tylko TRIADA i SUN FUN-ich oferty nie są atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: podwyżki 27.09.11, 15:57 Gość portalu: OLAla napisał(a): > Koska, ja też myślę o rezerwacji Turcji 3 osoby w lipcu, ale wydaje mi się, że > należy zaczekać na pozostałe biura przynajmniej do połowy października. Teraz t > ylko TRIADA i SUN FUN-ich oferty nie są atrakcyjn tylko czy Triada czy raczej teraz już/Sky Club przetrwa do przyszłego roku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLAla Re: podwyżki IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 19:23 Ja nie będę ryzykowała z Triadą hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koska Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 14:34 W tamtym roku znajomi kupili Grecję z Triady i zyskali póżniej Nie było takich cen Więc jestem w wielkiej kropce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: podwyżki IP: 217.153.153.* 28.09.11, 14:50 zapłacić 150 zł więcej za lepszą ofertę lub stracić 2 tysiące, to faktycznie wieeeelka kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: podwyżki IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 17:20 Nie lamentujmy tak, jak przypomnieć sobie tegoroczne tzw. "lasty" to w porównaniu z tamtymi cenami coś fajnego się wybierze , rzeczywiście są już oferty na lato 2012 ale po przejrzeniu ich na lecnawakacje.pl chyba jeszcze poczekam, gość na infolinii stwierdził ,że w pierwszej połowie października będzie znacznie większy wybór... Odpowiedz Link Zgłoś