agnen01 24.04.12, 16:00 Co sadzicie o tym biurze? Czy ktos z nim jezdzil? Tak się skalada, ze mam uprawnienia przewodnickie na Pragę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyk4 Re: Voyage.pila 24.04.12, 19:39 Polecam. Robiłam dla nich imprezy. Wszystko było w porządku. Dobrze przygotowana impreza, dobry kontakt, płatność w terminie. Nic dodać, nic ująć. Z przyjemnością pojadę z nimi jeszcze raz. Chętnie bym się też załapała na szkolenie do Londynu ale nie mam czasu:( Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Re: Voyage.pila 24.04.12, 21:27 kamyk4 napisała: > Polecam. Robiłam dla nich imprezy. Wszystko było w porządku. Dobrze przygotowan > a impreza, dobry kontakt, płatność w terminie. Nic dodać, nic ująć. Z przyjemno > ścią pojadę z nimi jeszcze raz. Chętnie bym się też załapała na szkolenie do Lo > ndynu ale nie mam czasu:( a ja potwierdzam, że jeżeli Kamila (kamyk4) to pisze, to temu można ufać - z pozdrowieniami dla wszystkich z wyrabianą i to nie przez chwilę nieanonimową wiarygodnością tutaj : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilekwawa Re: Voyage.pila 24.04.12, 19:41 Z tego co pamiętam, ktoś kiedyś pytał o to biuro: forum.gazeta.pl/forum/w,30389,129847662,130088897,voyage_pila_prosba_o_otwarta_dyskusje_.html Właściciel często korzysta z forum poszukując pilotów na rozmaite kierunki. Nigdy nie spotkałem się z nieżyczliwą opinią o tym biurze. Było kilka opinii dotyczących stażystów, ale to zupełnie inny temat. W temacie który Ci zalinkowałem wybuchła burzliwa dyskusja dotycząca stażystów aczkolwiek sami piloci nigdy się na forum nie skarżyli na biuro Voyage. Realizowałem kiedyś wycieczkę do Turcji z innego konkurującego biura z tego samego miasta i miałem przyjemność poznać pilotkę która dla tego biura pracowała. Z tego co pamiętam opinia była pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
baobab-ka Re: Voyage.pila 24.04.12, 21:51 Biuro jest OK. Imprezy przygotowane, płatność terminowa. Byłam z nimi jako pilot (nie stażysta) i spokojnie można ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
urlichvontreter Re: Voyage.pila 29.05.12, 23:17 Biuro polecam oczywiście wszystko w porządku. A co do Uprawnień w Pradzę to już od dwóch lat nie są potrzebne - tam deregulację mieli wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnen01 Re: Voyage.pila 30.05.12, 08:36 No popatrzcie mieli deregulację, a szkoły Tyrkys i PIS nadal prowadzą szkolenie na podstawie akredytywy ministerstwa do przeprowadzania egzaminów i wydają licencje dla przewodników praskich, żydowskiego miasta i całego terenu Czech (bez Pragi). Co za durnie. 2 lata temu Czesi przyjeli do wiadomości dyrektywę unijną, na mocy której przewodnicy z innych krajów mają prawo oprowadzać w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.fiona Re: Voyage.pila 10.06.12, 18:03 znam biuro bardzo dobrze, płacą terminowo, imprezy dobrze zorganizowane, polecam karola Odpowiedz Link Zgłoś