Dodaj do ulubionych

Gdańsk nocleg

25.07.12, 12:32
Czy możecie polecić jakiś tani nocleg koło Gdańska?
Chciałabym się wybrać z dziećmi na weekend nad morze i do zoo w Gdańsku, ale nie wiem gdzie przenocować?
-jeden nocleg, bez żadnych luksusów (łóżka, łazienka i dach nad głową), żeby się tylko przespać :)

Możecie mi pomóc?

Będę bardzo wdzięczna
Obserwuj wątek
    • adamiec123 Re: Gdańsk nocleg 27.07.12, 14:46
      A nie wolałabyś wziąć noclegu w centrum? mogłabyś spokojnie wszędzie dojechać np. SKM-ką, bo z jakies miejscowości bedzie Ci ciężko. W tamtym roku nocowałem z żoną i z dwójką dzieci w kwaterze www.gdanskiespanie.pl wzielismy jeden duży pokój, z którego byliśmy bardzo zadowoleni :)
      • Gość: smiech Re: Gdańsk nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 16:58
        palanty jedne ona szuka taniego noclegu spamowcy
        • 3kat Re: Gdańsk nocleg 30.08.12, 14:00
          80-90 zł od osoby masz tutaj www.willagdansk.pl. Byłem, mogę powiedzieć, że bardzo komfortowe warunki i przede wszystkim wszędzie blisko. 15 minut do Sopotu kolejką SKM, bardzo blisko do Gdańska Głównego, a stamtąd do Starówki to jakieś 300 metrów.
          • mar_ta_90 Re: Gdańsk nocleg 26.01.13, 16:03
            ja byłam w hostelu www.hostel-gdansk.net/ - luksusy może to niebyły, jak to w hostelu, ale 30 zł zapłaciłam tylko
    • Gość: byku1985 Re: Gdańsk nocleg IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.02.13, 08:48
      Polecam:

meteor-turystyka.pl/pokoje-gdansk,gdansk.html
      Pokoje znajdują się w domku jednorodzinnym na ulicy Ziemowita;do dyspozycji czajnik, lodówka, kubki ,sztućce. Blisko do kolejki SKM.Do morza trzeba podjechać. Cena 40 zl za osobę ( mozna jeszcze się dogadać). Jeśli chodzi o okres wakacyjny to polecam akademiki Politechniki Gdańskiej i Uniwersytetu , a w szczególności DS 11 na Ulicy Chodkiewicza 14 i DS 11 na Chodkiewicza 15.Przy samym morzu. Więcej na stronie:

www.gdansk.pl/turystyka,139,745.html
    • allegroxkakusiax Re: Gdańsk nocleg 07.05.16, 14:37
      od 30 zł za osobę/dobe :) A przy dłuższym pobycie jeszcze taniej! Zapraszam pod ogłoszenie:

olx.pl/oferta/nocleg-w-gdansku-dla-turystow-CID3-IDfjYQd.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka