wiolinka100 11.11.12, 21:52 Czesc, Czy ktoś z Was był może na wycieczce objazdowej po Francji -Paryż- Francuskie rozmaitosci z z Rainbow?Chciałabym wybrac się na długi weekend majowy, ale nie wiem czy warto? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kredka2222 Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: *.as13285.net 11.11.12, 23:44 Do Francji zawsze warto!!!!! Ja byłam w Paryżu ale prywatnie, więc nie wiem jak to jest jechać na zorganizowaną? Ale z tego co tu ludzie piszą o tych zorganizowanych np. przez R T to większość jest zadowolona. Byłam w Paryżu tydzień, oprócz cmentarzy zwiedziłam wszystko. Ale naprawdę od wczesnego rana do późnego wieczoru miałam czas wypełniony. Jeśli RT chce pokazać Paryż w ciągu weekendu to będziecie oglądać wszystko pobieżnie. Myślę, że 3, 4 dni to za mało. Ale wogóle pochwalam wszelkie wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratka Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.12, 13:11 Ja z każdej objazdówki z RT wracałam zadowolona, więc myślę, że warto, bo sa jednym z lepszych touroperatorów na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judit Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 22:43 Ja dzieki tej objazdówce do tego stopnia zakochałam się we Francji, że zapisałam się na intensywny kurs francuskiego i planuję się tam przeprowadzić. Wspaniała! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Francja objazdowa z Rainbow 13.11.12, 14:14 dzięki za odpowiedzi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratka Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 16:46 Ale koniecznie napisz nam wrażenia jak wrócisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 23:10 myślę, że Francja na majówkę to świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narnia Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: 195.150.190.* 21.11.12, 12:12 To jest bardzo dobry pomysł:) Ubiegłoroczną majówkę spędziłam właśnie tam, naprawdę coś wspaniałego, jestem zachwycona Francją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 19:03 Francja jest ogólnie droga i zorganizowanie samemu takiej wyprawy jest bardzo kosztowne, więc wybranie się do Francji z biurem podróży to naprawdę dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaska Re: Francja objazdowa z Rainbow IP: 195.150.190.* 30.11.12, 23:15 Niestety ceny są konkretne we Francji. Ale warto się wybrać, jak najbardziej. Z biurem jest o tyle lepiej, że przewodnik załatwia bilety wstępu grupowo, podpowie też gdzie coś można zjeść, żeby nie "nadziać się" na jakiś podejrzany lokal,etc. Co do Rainbowa, to miałam przyjemność podróżować z nimi po Turcji na wycieczce "Smak Orientu" i wróciłam bardzo zadowolona, więc podejrzewam, że i na Francję też mają niezły program. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: Francja objazdowa z Rainbow 02.12.12, 20:27 Ja wykupiłam Uroki Morza Sródziemnego na majówkę-wiem, że to świetny objazd. Jak jeszcze uda się aby prowadził ją Michelle to na pewno będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś