Dodaj do ulubionych

Nieuczciwe First Minute

25.11.13, 12:28
Pamiętam, że na wiosnę 2013 niektóre biura odwoływały zakupione wycieczki w ramach first minute, a potem oferowały to samo w wyższych cenach. Nie pamiętacie, które to były biura?
Chcę już teraz dokonać wyboru, ale nie trafić do takiego biura. Zawsze jeździłam w ten sposób z Grecos, ale na przyszły rok nie mają ciekawej oferty i teraz muszę cos wybrać. Kto ma lepszą pamięć? Lub wyszukiwarkę :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ZZZZZZZZ Re: Nieuczciwe First Minute IP: *.play-internet.pl 25.11.13, 14:14
      ECCO HOLIDAY MIAŁO TAKĄ SYTUACJE
      • Gość: turystka123 Re: Nieuczciwe First Minute IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 14:48
        TUI również, kierunek Madera.
        • Gość: Ranata Re: Nieuczciwe First Minute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.13, 14:55
          Co za głupoty, TUI 2 lata temu odwołała w ogóle Maderę, ale potem nie sprzedawało jej po wyższych cenach, bo nie miało jej w ofercie, więc nie kłam.
          • Gość: turystka123 Re: Nieuczciwe First Minute IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 20:41
            Sorry. Zwracam honor. Biuro odwołało ten kierunek po wpłatach zaliczki. Nie miałam złych intencji, zawinił mój pośpiech. Gratuluję refleksu, bo widać, że go masz. Jednakże wyraźnie zabrakło Ci taktu.
      • warmianka35 Re: Nieuczciwe First Minute 25.11.13, 17:50
        Potwierdzam Ecco Holiday
        • brysia0 Re: Nieuczciwe First Minute 25.11.13, 18:32
          Dzięki, to tam już moja noga nie postanie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka