user3791 30.04.02, 11:13 Czy ktos ma jakies opinie na temat biura Triada szczegolnie interesuje mnie formula zwiedzanie i wypoczynek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nitka Re: Biuro Triada IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 16.05.02, 10:16 Byłam w ubiegłym roku z Triadą na Krecie. Niestety, w tym roku nie skuszę się już ceną, która wtedy była decydującym argumentem i na pewno więcej z usług Triady nie skorzystam. Organizacja fatalna, hotel poniżej krytyki a dobrej woli ze strony Biura brak. W szczegóły nie będę się wdawać. Podam tylko trzy hasła: karaluchy, niebotycznie drogie wycieczki na miejscu i tłumaczenie wszystkiego "proszę Państwa, to jest Kreta, to są Grecy, oni tak mają". Po powrocie próbowałam kontaktować sie z biurem tylko dla czystej satysfakcji i usłyszenia "przepraszam", jednak nie doczekałam się jakichkolwiek wyrzutów sumienia ze strony organizatorów, tylko tłumaczenia, że nie odpowiadają za lokalne zwierzęta (sic!) a hotel był trzygwiazdkowy wg greckiej a nie polskiej nomenklatury i w zasadzie to nie wiadomo, czego się czepiam. Nie znam wycieczek typu:zwiedzanie i wypoczynek, ale uraza po moim urlopie pozostanie mi chyba do końca życia. W każdym razie mocno odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś