grzes_s 31.01.05, 22:05 Wybieram się na weekend do Londynu samolotem. Chcę przywieźć siostrze polski chlebek, może jakąś kiełbaskę ;) Czy wpuszczą mnie z żarciem na pokład? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meggi Re: żywność na granicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:20 Możesz takie rzeczy przewieźć w ręcznym bagażu, oni tego nie sprawdzają że to akurat żywność. Albo drugie wyjście po prostu dobrze zabezpieczyć i dać do głównego bagażu. Leciałam całkiem niedawno i coś tam z żarełka przewoziłam i nie było żadnego problemu a tym bardziej kłopotliwych pytań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: żywność na granicy IP: 195.215.5.* 01.02.05, 11:12 jak chcesz byc na 100 % pewny, to wez kielbaske pakowana hermetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: żywność na granicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:57 Bez problemu możesz zabrac.Zawsze jak jade to pachnie kiszonymi ogórkami i pierogami.Jak lecisz Wizarem to mozesz wziąć 10 kilo bagażu podręcznego i nikt Cię nie pyta co tam masz Odpowiedz Link Zgłoś