Gość: alka IP: *.astercity.net 01.07.02, 10:47 czy ktoś był z alfa star na objazdówce w egipcie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RobertG Re: alfa star IP: *.man.polbox.pl 01.07.02, 15:40 Ja dopiero jade 24.07 Zbieralem wczesniej rozne informacje i ... nie znalazlem zadnych negatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: alfa star IP: *.astercity.net 01.07.02, 15:54 ja jadę 17.07 na Egipt w przekroju i też nie znalazłam negatywnych,ale może jednak ktoś był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziama Re: alfa star IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 02.07.02, 07:04 Bylismy z tym biurem w Egipcie w zeszłym roku. Tydzień objazdówki z rejsem po Nilu i tydzień pobytu w Hurgadzie. Polecam :))) Jeśli masz do wyboru hotel raczej nie wybieraj Ambasadora, w zasadzie znajduje się prawie na lotnisku i kawałek stamtąd do każdego miejsca. Na biuro nie mogę powiedzieć złego słowa, nie skarżyli się też inni uczestnicy wycieczki. Miłego pobytu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: alfa star IP: *.astercity.net 02.07.02, 14:00 ja jadę na egipt w przekroju, czyli na pewno na to samo co ty w zeszłym roku wybrałam opcję hotel 4* w Hurghadzie, a Ty jaką opcję hotelową miałaś ???? Odpowiedz Link Zgłoś