bondido 30.07.02, 11:18 Czy ktoś z forumowiczów był może w parku Prater w Wiedniu i mogłby mi polecić jakieś szczególne atrakcje tamże? pozdrówki! tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: divan Re: Wiedeń - Prater IP: 195.117.149.* 31.07.02, 14:13 Byłem 3 lata temu. Podobno robili tam ostanio remont ("Diabelskiego koła" -nowe wózki), ale ogólnie nie jest to coś co zapiera dech w piersiach. Dominują wyrzytnie dla ludzi (do górym jakieś 20 m), strzelniece, gabinety strachu, rollerr-coaster, wodne pociągi. Całośc sprawiała wrażenie trochę przestarzałej machiny dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Wiedeń - Prater 31.07.02, 15:34 Prater jest w sumie maly, latwo przejdziesz i wybierzesz. Dla mnie to narzedzia tortur, za ktore trzeba jeszcze placic, czasem lubie popatrzec na tych odwaznych:)))) Generalnie wszystko jest fajne, ale nie da sie chyba na wszystkim po kolei jedzic, w kazdym razie nie jedz za duzo przed Praterem:))))) Polecam Boomerang! Odpowiedz Link Zgłoś