Dodaj do ulubionych

Thalssa Village Hammamet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:49
gorąca prośba o wszelkie informacje na temat tego hotelu, wyżywienie ,
obsługa, pokoje, basen itp.
wyjeżdżam w połowie lipca - sama z dzieckiem i wszelkie rady byłyby mi
b.pomocne
b.dziękuję za inf.
Obserwuj wątek
    • Gość: emir Re: Thalssa Village Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:59
      och, ja też planuje wyjazd z rodzina do tego hotelu i chetnie sie czegoś o nim
      dowiem
    • Gość: Tomek Grodecki Re: Thalssa Village Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:50
      Wróciłem z tego hotelu w czwartek 30.06 po dwutygodniowym pobycie. Uczucia mam
      łagodnie mówiąc mocno mieszane. Sam hotel jest bardzo ładny jak na 3*. Teren,
      baseny, budynek bardzo zadbane. Pokoje skromne, dość ciasne, bez telewizorów,
      ale czyste, bez robali, etc.
      Problem jest z wyżywieniem i obsługą. W drugim tygodniu mojego pobytu do hotelu
      i bungalowów wtłoczono blisko 700 osób. I zaczął się dramat jeżeli chodzi o
      jedzenie. Ciągłe braki potraw w podgrzewaczach, braki sztućców, talerzy,
      szklanek, napojów, 20 minutowe kolejki do jedzenia i stolików, etc. W niedzielę
      26.06 na śniadanie zabrakło pieczywa i masła!!! Dostałem je dopiero po
      awanturze w recepcji. A była dopiero godzina 8.30 (połowa śniadania). Na dwóch
      basenach leżaków jest łącznie 150szt. (dziecko liczyło). Gości już napisałem
      ilu. Łatwo sobie wyobrazić co się działo - brak leżaków już o 7 rano... Plaża:
      jest rzeczywiście oddalona o 400 - 500m, ale w momencie gdy my przyjechaliśmy
      nie było na niej obiecywanego baru (płatnego), toalet i pryszniców. Są 24
      parasole i możliwość wypożyczenia leżaków (3 DT/dzień/ sztuka). Tylko jak kąpać
      się w morzu jeżeli nie można spłukać z siebie soli, ani skorzystać z toalety?
      To był mój drugi wyjazd do Hammametu z Oasisem. Rok temu byłem w El Fellu i
      wszystko było rewelacyjnie. Dobre jedzenie, bez kolejek, czysta i ładna plaża
      pod nosem z bezpłatnymi leżakami, miła obsługa. Ogólnie wszystko super, za
      podobne pieniądze. W tym roku byłem zdumiony niską jakością usług.
      Aha, jeszcze jedno: rezydentka, Patrycja jest kretynką - nawet nie warto z nią
      rozmawiać. Na spotkaniu po przyjeździe powiedziała nam, że nie ma żadnego
      wpływu na to co się dzieje w hotelu, bo manager nie lubi turystów i nie da się
      z nim rozmawiać. Pozostawiam to bez komentarza (nawet Bareja czegoś takiego by
      nie wymyślił...)
      Podpisuję się nawiskiem by nie być posądzonym o bycie pracownikiem konkurencji -
      można sprawdzić byłem w Thallassa Village Hammamet pomiedzy 16 a 30.06.2005
      (pokój nr. 137) i nie polecam.
      Pozdr. Tomek Grodecki
      • Gość: emir Re: Thalssa Village Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:34
        uffffffffff,
        alez mnie postawiłeś - w kazdym badź razie ogromne dzieki, zaczynam juz mieć
        dośc pomysłu na wyjazd do tego hotelu,
        jescze raz dzieki za gorzką prawde o takich okazjach cenowych
        pozdrawiam , emir
        • Gość: Tomek Grodecki Re: Thalssa Village Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:02
          Przykro mi, że trochę Ci namieszałem, ale chyba lepiej jest wiedzieć wcześniej
          o pewnych sprawach niż dowiedzieć się na miejscu i wpieniać.
          Z czystym sumieniem polecam El Fell`a. Cena nie jest dużo wyższa, a hotel
          zdecydowanie lepszy (zakładając, że nic się przez rok nie zmieniło).
          Pozdr.
      • Gość: Małgoska Re: Thalssa Village Hammamet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 12:09
        Mam pytanie,ponieważ w tunezji jeszcze nie byłam,czy El Fell to jest nazwa
        hotelu w Hammamecie czy może miejscowości w tunezji?I z jakiego biura byłeś rok
        temu?DZIĘKI!
        • Gość: Tomek Grodecki Re: Thalssa Village Hammamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:58
          El Fell to hotel w Hammamecie - sorki wyraziłem sie nieściśle.
          Byłem tam we wrześniu ub. roku z OASIS Tours.
          Jeżeli masz jakieś pytania - pisz.
          Pozdr.
    • iwka901 Re: Thalssa Village Hammamet 07.07.05, 21:38
      polecam wyjazd do Tunezji we wrześniu, cieplutko a turystów mało. Nic nie wiem o
      żadnych przepychankach w restauracji i walce o leżaki na plaży, czy przy basenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka