Dodaj do ulubionych

1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś?:)

04.07.05, 13:04

Chce wylecieć na tydzień koło 18 lipca, gdzieś w ciepłe miejsce, pogrzać się
i niczym specjalnie nie stresować - hotel 3*** wystarczy, przydałaby się tez
obiadokoalcja, super luksusów mieć nie muszę. AA, przyadłby sie samolot, zeby
czasu zbytnio nie marnować. Macie jakieś fajne propozycje?
Przeglądam oferty i jakoś nic ciekawego nie moge znaleźć, nie ten termin,
cena dla 4 osób w apartamencie, bez wyzywienia w ogóle, zadupie itp, itd.
Może mi coś zapropnujecie - nie chce wydać duzych pineidzy bo takich nie mam,
nie musze miec luksusów ale normalny pokoj i plaze gdzies blisko :)
W sieprniu będzie polskie morze, w lipcu chciałabym gdzieś dalej :)
Będę wdzięczna za dobre rady i pomysły :)
Pozdrawiam
Wi
Obserwuj wątek
    • h_ania Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? 04.07.05, 16:06
      Aloha!
      ja wlasnie tez szukam-przesuneli mi urlop..polecam strone www.wakacje.pl, albo
      biuro fostera za 1000 nie wiem ale za 1200 powinno byc ok, jak cos ciekawego
      znajdzesz daj prosze znac.h_ania@gazeta.pl

dzieki
      • wincencja Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? 05.07.05, 10:17
        Czołem,

Jak coś znajdę to dam cynk ale wątpie. Dla mnie 1000zł to już dużo a jeszcze
        trzeba przeżyc na miejscu. Jak coś znajdę to się podziele :)
        • Gość: MARTA Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 00:35
          www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=95611&id_terminy=2544208
          WITAJ, REZERWOWAŁAM WCZORAJ NA 20 LIPCA DO TUNEZJI, DWIE OSOBY ZA 1650 Z
          WYŻYWIENIEM, HOTEL TYLKO 2+ ALE CO ZOBACZYMY TO NASZE. Z TEGO CO WIEM MIEJSCA
          JESZCZE SA . ALE JESLI CHCESZ LECIEC SAMA TO TRZEBA OYTAC NA WAKACJE PL.
          POZDRAWIAM
    • Gość: Ala Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:57
      na stronie Vivatours.pl jest last na hotelik Nova Park, dośc sympatyczny niska
      zabudowa, Hb dwa posiłki dziennie, wylot z wawy cena 1089zł na tydzień 19.07-
      26.07
    • Gość: Ala Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:58
      sorry, oczywiście to TUNEZJA
    • Gość: Ala Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:06
      na
      www.oasistour.pl/index.php?oid=7&step=1&k_id=7&m_id=2&tdata=1121724000&kod=T212
      znajdziesz ofertę Tunezja hotel z Hb za 1169zł na tydzień, egipt nie schodzi
      poniżej 1300zł, podobnie z Turcją...
      radziłabym poczekac jeszcze kilka dni, może jeszcze spadnie troszkę cena...
      • wincencja Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? 05.07.05, 10:10
        Oby zeszły bo dla mnie to nadal za dużo, ale dzięki za linki i propozycje,
        posprawdzam wszystko :)
    • Gość: Agnes Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:06
      A może za 500zł? I dziwić się, że później są skarki na jakość usług, jak ktoś
      chce w szczycie sezonu za grosze lecieć!
      • donata72 Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? 04.07.05, 21:09
        a co w tym takiego dziwnego zer chcemy jezdzic tanio od tego sa lasty ja
        wlasnie wrocilam z Tunezji obcja all siedem dni za 11OOzl cena rewelacja i oto
        chyba chodzi
        • wincencja Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? 05.07.05, 10:12

Donata z jakim biurem ?:)
      • wincencja Re: 1000zł max, last minute, z wawy - znajdę coś? 05.07.05, 10:15

Proszę Cię nie marudź :)Zjechałam pół swiata stopem, spałam na plazach, w
        hostelach, w motelach podrzednej kategorii i nigdy nie marudziłam. Nie mam
        zmaiaru spedzac czasu w pokoju wiec jesli nie bedzie robali to juz bedzie okej!
        Nie potrzebuje widoku na morze, nie potrzebuje genialnego rezydenta, bo takich
        niewielu jest, chciałabym uciec od takich ludzi jak Ty, którzy nic nie wiedząc
        mają już pretensje!
    • donata72 wincencja 05.07.05, 10:48
      exim tours ale zalatwialam przez posrednika ktory ma wiele biur podrozy polecam
      wszystko zalatwili i napewno cos ci znajda Sunflowers Tours
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka