Dodaj do ulubionych

TUNEZJA Z EXIM?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:19
MAM ZAMIAR WYBRAĆ SIĘ Z TYM BIUREM DO TUNEZJI 18,08. NIE WIEM JAKI WYBRAĆ
HOTEL CZY DAR SELMA CZY MOŻE CLEOPATRA?
PROSZĘ O RADY. CZY WOGÓLE WARTO Z TYM BIUREM
Obserwuj wątek
    • Gość: Moly Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:11
      Bylam w Tunezji z Eximem :)) Super - hotel Palm Inn ;-)
      • Gość: marta Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:23
        ile cię kosztowała wycieczka?czy były jakieś niedociągnięcia biura?
        • Gość: Moly Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:55
          wszystko było super!!!! Jest to hotel, który ma w swojej ofercie Scan Holiday,
          ale tylko w pakiecie All.. Ja płaciłam 1300,00 w Scanie kosztował 1900,00..
          Jedna uwaga - pokoje klienci Eximu, mieli zdecydowanie ładniejsze i wszystkie
          na piętrach. Scan lokował swoich klientów na parterze ;(
    • Gość: Piotr Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.07.05, 08:23
      Ja byłem jesienią. Mieszkałem w Marabucie w Sousse. Hotel mógł być. Żarcie
      trochę słabe (mały wybór). Jednak do Eximu żadnych zastrzeżeń.
    • sousanka Re: TUNEZJA Z EXIM? 29.07.05, 11:02
      byłam z eximem w sousse w lipcu br. - hotel chems el hana (cały kompleks el
      hana serdecznie polecam) ale hotele dar selma i cleopatra widziałam, zwiedziłam
      bo mieszkali tam znajomi i nie chcę straszyć ale tragedia...
    • sousanka Re: TUNEZJA Z EXIM? 29.07.05, 11:03
      ale co do eximu - żadnych zastrzeżeń, sprawdzili się na całej linii, także bez
      obaw. a co ważne oferta katalogowa nie odbiegała od warunków zastanych na
      miejscu
      • Gość: web Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:22
        exim może być, ale może by tak wybrac lepsze hotele. Bo potem bedzie płacz na
        forum
    • Gość: xxx Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 22:17
      co do eximu to nie masz się czego obawiać, wszystko jest oki z ich strony,ale
      wybierz sobie lepsze hotele bo możesz być zawiedziona.
    • mmiga Re: TUNEZJA Z EXIM? 19.08.05, 09:43
      Same superlatywy piszecie pod adresem EXIMu. To ja dorzucę parę na minus:
      - klienci jadący na wczasy do Tunisu lecą do Monastyru. Potem czeka ich nocna
      podróż po Tunezji. UWAGA! Jako jedyni jechaliśmy do Tunisu, więc rezydentka
      (nie wiem, czy z własnej inicjatywy, czy miała błogosławieństwo EXIMu)
      wysadziła nas o 5 w nocy w Hammamecie przy hotelu twierdząc, że za 10 minut
      przyjedzie po nas minibus, który zawiezie nas na miejsce. Przyjechał po ok. 40
      minutach. Staliśmy jak ciołki przed hotelem z dwójką dzieci;
      - rezydentka - Agata Kocur - fatalna. Nawet pisać mi się nie chce;

Generalnie EXIM wysyła jak na swoje możliwości za dużo turystów - ni potrafi
      zapanować nad taką liczbą.

pozdrawiaMM
      • Gość: zibibobi Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: 213.77.45.* 19.08.05, 14:41
        Ależ mi straszna boruta?! Nie wiem czy śmiać się czy płakać? O tym, gdzie i
        którym dniu lecą samoloty Eximu można sobie przeczytać na ich stronie
        internetowej w pozycji "wyloty", a ponadto można się było dopytać przed a nie
        po imprezie. To, że Tunis jest stolicą nie oznacza, że akurat tam leci Exim. A
        te 40 minut czekania, to faktycznie coś strasznego. Jak już chciałaś coś
        koniecznie na to biuro napisać na "minus", to trzeba było znależć jakis powód
        faktyczny a nie wyimaginowany.
        • energajzerka Re: TUNEZJA Z EXIM? 19.08.05, 16:27
          hej, bylam z eximem w egipcie, wszystko super!!!e-rka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka