Gość: MARTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:19 MAM ZAMIAR WYBRAĆ SIĘ Z TYM BIUREM DO TUNEZJI 18,08. NIE WIEM JAKI WYBRAĆ HOTEL CZY DAR SELMA CZY MOŻE CLEOPATRA? PROSZĘ O RADY. CZY WOGÓLE WARTO Z TYM BIUREM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moly Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:11 Bylam w Tunezji z Eximem :)) Super - hotel Palm Inn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:23 ile cię kosztowała wycieczka?czy były jakieś niedociągnięcia biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moly Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:55 wszystko było super!!!! Jest to hotel, który ma w swojej ofercie Scan Holiday, ale tylko w pakiecie All.. Ja płaciłam 1300,00 w Scanie kosztował 1900,00.. Jedna uwaga - pokoje klienci Eximu, mieli zdecydowanie ładniejsze i wszystkie na piętrach. Scan lokował swoich klientów na parterze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.07.05, 08:23 Ja byłem jesienią. Mieszkałem w Marabucie w Sousse. Hotel mógł być. Żarcie trochę słabe (mały wybór). Jednak do Eximu żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
sousanka Re: TUNEZJA Z EXIM? 29.07.05, 11:02 byłam z eximem w sousse w lipcu br. - hotel chems el hana (cały kompleks el hana serdecznie polecam) ale hotele dar selma i cleopatra widziałam, zwiedziłam bo mieszkali tam znajomi i nie chcę straszyć ale tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
sousanka Re: TUNEZJA Z EXIM? 29.07.05, 11:03 ale co do eximu - żadnych zastrzeżeń, sprawdzili się na całej linii, także bez obaw. a co ważne oferta katalogowa nie odbiegała od warunków zastanych na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:22 exim może być, ale może by tak wybrac lepsze hotele. Bo potem bedzie płacz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 22:17 co do eximu to nie masz się czego obawiać, wszystko jest oki z ich strony,ale wybierz sobie lepsze hotele bo możesz być zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
mmiga Re: TUNEZJA Z EXIM? 19.08.05, 09:43 Same superlatywy piszecie pod adresem EXIMu. To ja dorzucę parę na minus: - klienci jadący na wczasy do Tunisu lecą do Monastyru. Potem czeka ich nocna podróż po Tunezji. UWAGA! Jako jedyni jechaliśmy do Tunisu, więc rezydentka (nie wiem, czy z własnej inicjatywy, czy miała błogosławieństwo EXIMu) wysadziła nas o 5 w nocy w Hammamecie przy hotelu twierdząc, że za 10 minut przyjedzie po nas minibus, który zawiezie nas na miejsce. Przyjechał po ok. 40 minutach. Staliśmy jak ciołki przed hotelem z dwójką dzieci; - rezydentka - Agata Kocur - fatalna. Nawet pisać mi się nie chce; Generalnie EXIM wysyła jak na swoje możliwości za dużo turystów - ni potrafi zapanować nad taką liczbą. pozdrawiaMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibibobi Re: TUNEZJA Z EXIM? IP: 213.77.45.* 19.08.05, 14:41 Ależ mi straszna boruta?! Nie wiem czy śmiać się czy płakać? O tym, gdzie i którym dniu lecą samoloty Eximu można sobie przeczytać na ich stronie internetowej w pozycji "wyloty", a ponadto można się było dopytać przed a nie po imprezie. To, że Tunis jest stolicą nie oznacza, że akurat tam leci Exim. A te 40 minut czekania, to faktycznie coś strasznego. Jak już chciałaś coś koniecznie na to biuro napisać na "minus", to trzeba było znależć jakis powód faktyczny a nie wyimaginowany. Odpowiedz Link Zgłoś
energajzerka Re: TUNEZJA Z EXIM? 19.08.05, 16:27 hej, bylam z eximem w egipcie, wszystko super!!!e-rka Odpowiedz Link Zgłoś