qfell1 05.08.05, 02:17 patrze przez okno i dobija mnie to co widze. pogoda zniszczyla moje plany. co robicie podczas deszczu.w trasie.pod namiotem.jakies sposoby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: pogoda?!?! 05.08.05, 19:39 to ja powiem jak to było u mnie i nomandy :) pojechałyśmy w naszą podróż za jeden uśmiech kompletnie nieprzygotowane, bez żadnych kurtek przeciwdeszczowych, parasoli, pelerynek, itp. Na nasze szczęście w czasie 2 tygodni deszcz padał tylko parę razy i to głównie wtedy, kiedy miałyśmy bezpieczny dach nad głową (czytajcie: nie namiot ;)) Pod namiotem deszcz, a właściwie porządna burza, z full serwisem, tj. z piorunami i grzmotami ;) zastała nas raz, w nocy. Było trochę strachu, bo namiot pod drzewem, ale ogólnie to nic wielkiego, namiot okazał się szczelny i wodą nie nasiąkał, na szczęście. Jak deszcz zastawał nas na trasie, to też nie było tak źle, bo kierowcy brali nas wtedy z litości :DDD najlepiej wtedy oczywiście stać pod wiatą na przystanku, ale i bez wiaty da się wytrzymać :) a w mieście, to chowałyśmy się w jakichś sklepach i udawałyśmy normalnych klientów ;) Odpowiedz Link Zgłoś