Dodaj do ulubionych

Bela Italia

IP: *.jelcz.e / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:06
Witajcie!
Mam pytanie do osób, ktore byly na wycieczce "Bela Italia" z biurem
podróży "Itaka". Program wycieczki jest bardzo intensywny. Insteresuje mnie
propocja czasu spedzanego w autokarze i na zwiedzniu oraz ogole opinie o tej
imprezeie. Za wszytskie uwagi dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Bela Italia IP: 153.19.24.* 23.08.05, 12:45

Rowniez interesuje mnie ta wycieczka . Był ktos na podobnym wyjezdzie
      i moze podzielic sie uwagami? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
      • Gość: Ania Re: Bela Italia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 15:02
        Byłam w 2003 roku i było super!!! Pilotka i kierowcy byli bardzo dobrzy. Hotele
        różne, ale w żadnym nie było źle. Wycieczka intensywna, ale każde miejsce warte
        zobaczenia! Polecam!
    • Gość: Bella-Izabella Re: Bela Italia IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.08.05, 21:33
      bylam w zeszlym roku na Bella Italia i musze powiedziec ze do tej pory jest to
      moja wycieczka zycia-zakochana jestem we Włoszech, zreszta przed tym wyjazdem
      bylam kilkakrotnie na wakacjach we Wloszech ale ta wycieczka to dla mnie
      majstersztyk!.Fakt -tempo jest dosc ostre,ale i wrazen co niemiara.Srednia
      wieku byla tak ok 40-50,ale musze przyznac ze to ja (o polowe mlodsza) mialam
      maly kryzysik pod koniec,a co bardziej doswiadczeni "wycieczkowicze" nie dawali
      za wygrana! Trzeba sie po prostu nastawic na ostre zwiedzanie i nie pękać.Ja do
      dzis mam przed oczami ten kilkunastodniowy przegląd tego pięknego kraju. Byli z
      nami mlodzi,swiezo poslubieni malzonkowie na swojej podróży poślubnej i
      szczerze mówiąc bardzo im zazdroscilam,bo tak wlasnie wyobrazam sobie swoja
      podróż-bajkowo.Nie bylo zadnej osoby niezadowolonej-ale to pewnie i za sprawa
      swietnej przewodniczki, Ani,romanistki po uszy wciągniętej i potrafiącej
      zarazic nas historią,sztuką i rozmaitymi wloskimi legendami.Przez cala
      wycieczke towarzyszyly nam albo piosenki z CD albo wloskie radyjko,co dodatkowo
      pozwalalo wsiąknąc na ten czas we wloski klimat.Jednym slowem-GORRRĄCO POLECAM
      TEN WYJAZD !!!!!!
    • martynajlw Re: Bela Italia 05.09.05, 19:35
      Witaj Benia:) JA byłam na przełomie kwietnia i maja na tej wycieczce. Prawdą
      jest, że tempo dosyć duże, ale bardzo przyjemne zmęczenie. Śmieję się, że
      średnia wieku jak na autostradzie, czyli koło 80-tki, ale da sie wytrzymać:)
      Hotele różne, najładniejszy w Fuggi pod Rzymem,nazywa się Splendore, pyszne
      jedzenie i w takich ilościach, że hoho... Program wycieczki, jak sam wiesz,
      najlepszy z dostępnych na rynku. Ja miałam również suuuperrrr przewodnika. Ma
      na imię Sylwek, prawdziwy pasjonat Włoch. W czasie przejazdu między jedna
      miejscowością a drugą, czytał Wergiliusza. O Włoszech chyba wie wszystko. Życzę
      Ci, żebyś i Ty miała okazję go poznać, a wtedy pokochasz Włochy i będziesz
      chciała tam wracać co roku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka