Dodaj do ulubionych

Poprad Aquacity

24.09.05, 01:07
Witam. Wybieram się do Popradu. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie można
sympatycznie się zakwaterować i ewentualne dać namiary. Ja na razie wysłałem
zapytanie do holelu w aquacity ale za pięc dni życzą sobie 30000 koron, a ja
nie wiem nawet czy warto. Jako że jadę w zimę ( Sylwester ) napiszcie proszę
też, czy tam jest tylko ten park wodny, czy są też inne rozrywki ( czy jest
cośwarte zwiedzania, czy zimą otwarte są jakieś szlaki górskie ). Pozdrawiam
serdecznie i dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Poprad Aquacity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:40
      30000koron człowieku to jest ponad 3tys zł jesli jedziesz tam samochodem to
      moge ci dać namiary na fajne kwatery w starej leśnej ok 6 km od popradu za 5
      dni w okresie sylwestra zapłacisz ok 2500sk od osoby tj jakies 50zł za dziń a
      warunki fajne a co do parku to jst oki warto zeidzic jaskinie lodową demanowską
      ale do tego tez autko potrzebne hmmmm co do gór to nie polecam wysokich tatr w
      zimie są szalenie niebezpieczne.
      • Gość: Marcus Re: Poprad Aquacity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:08
        Witam. Jedziemy samochodem, więc z dojazdem nie ma problemu. Wiem, z e jest to
        3000 zł. więc dlatego szukam innych kwater, tylko na Słowacji, co wiem z
        własneo doświadczenia różnie bywa. Dlateo będę wdzięczny za namiary na dobre
        kwatery. Dziękuję i pozdrawiam.
    • Gość: aga Re: Poprad Aquacity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:52
      Jesli chodzi o zakwaterowanie to polecam ci www.penzion-sv-juraj.sk/
      W dzielnicy Popradu - Spisska Sobota, śliczny rynek i rzut beretem od AQUACITY,
      jakies 10 min spaceru. Mieszkalam tam w lipcu - bardzo fajny pensjonat,
      rozsądne ceny, pyszne jedzonko w restuaracji i tanie :-) Sam Poprad to taki
      brzydal - szaro i panuro, jedna "promenada" w centrum z paroma sklepami. My
      jeździlismy po okolicy - blisko do Tatr Wysokich - Strbske Pleso, Smokovce,
      Tatranska Lomnica, dalej na wschod od Popradu są Vysne Ruzbachy - piekne
      uzdrowisko, kawałek dalej Stara Lubovna i piekny zamek (a przed samym wjazdem
      do miasta, po lewej stronie jest świetna karczma), na zachód prosta droga do
      Liptovskiego Miklusa - w sumie można je nazwac stolicą Tatr Niskich. Jeśli
      sobie życzysz to mogę ci przesłać kilka zdjęć z pobytu - pensjonatu, okolicy
      itp.
      • Gość: gabin1 Re: Poprad Aquacity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:57
        Witam Dziękuję za informacje. Będę wdzięczny za fotki. Mój adres to
        marekhenryk@o2.pl
        Pozdrawiam
        PS
        Marcus to też ja więc proszę potraktować tę wypowiedź, jak o kontakt z maxem.
        Dzięki
        • Gość: aga Re: Poprad Aquacity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:20
          Poszlo - tylko spore zdjecia wiec jesli bedzie ci sie bardzo dlugo ściągało to
          wyjslij mi maila agamuza@gazeta.pl to wrzucę gdzies na serwer :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka