Gość: zbychu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 29.10.02, 19:15 Czy ktoś z was był w Turcji na własną ręke? Jakie są ceny hoteli i czy trudno znaleźć jakiś nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: turcja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 22:30 Byłam w Turcji na przełomie lipca i sierpnia tego roku. Po 11 września ceny są nie za wysokie, ale to oczywiście zależy gdzie chcesz spać i co jeść. My nie płaciliśmy więcej za nocleg niż 4$/1 os a spaliśmy w pensjonatach i tanich hotelach. Ale trzeba było się oczywiście targować. O nocleg nie jest trudno, przynajmniej w miejscowościach turystycznych. Co jeszcze chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: turcja IP: *.pl 30.10.02, 23:02 Gość portalu: ania napisał(a): > Byłam w Turcji na przełomie lipca i sierpnia tego roku. Po 11 września ceny są > nie za wysokie, ale to oczywiście zależy gdzie chcesz spać i co jeść. My nie > płaciliśmy więcej za nocleg niż 4$/1 os a spaliśmy w pensjonatach i tanich > hotelach. Ale trzeba było się oczywiście targować. O nocleg nie jest trudno, > przynajmniej w miejscowościach turystycznych. Co jeszcze chcesz wiedzieć? Nie ma problema. W tanich hotelikach za 3,5$ można mieszkać. Może nie lux, ale fajno. Nie wiem jak "hotele kurortowe", ale z pewnością ze 2 razy taniej niż z biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agfa Re: turcja IP: *.pde.philips.com 31.10.02, 11:50 Byłam w lipcu. Osoba w pokoju 2 os. z łazienką i śniadaniem 4-8$. 4$ w Pammukale (pensjonat z basenem), 8$ w Stambule. Reszta 5-6$. Odpowiedz Link Zgłoś