Gość: Maciuś IP: *.chello.pl 08.02.06, 20:21 Tak krociotko:)- byl ktos w Egipcie< Hurghada> z tym biurem podrozy?Jedni krytykuja, inni chwala, jak jest naprawde? Czy to duze ryzyko jeschac z tym biurem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakos1 Re: Egipt z Triada 08.02.06, 23:35 Witam bylismy w 3 osoby w Hurghadzie z Triadą (wyjazd 25 sierpnia 2005) w hotelu Sea Gull z opcją all incl. Był to pobyt tygodniowy. Jedyna kwestią, na która narzekamy to to, że polecieliśmy tylko na tydzień. W dniu wylotu mieliśmy opóźnienie o 3 h. fakt, że w tym dniu byłą strasznas mgła,więc nie mamy podstaw do podejrzewania innych przyczyn. Powrót także był opóźniony o 1 h, ale dolecieliśmy cali i zdrowi. Wracali z nami turyści, którzy polecieli do Egiptu z biurem podróży Kopernik. I mieli problemy z wylotem z Polski (stary "ruski samolot" któty przed wylotem miał problem z kilmatyzacją). W Hurghadzie mieliśmy jedno spotakanie z rezydentką Triady. Wystarczyło. Wycieczki fakultatywne wykupiliśmy właśnie podczas spotaknia z nią ( mamy porównianie - znajmi, którzy byli we wrzesniu z innego biura i wycieczki fakultatywne wykupili od biur z Hurghady bez pośrednictwa rezydentki mieli troszkę gorszy plan zwiedzania). Tylko jednia wycieczka fakultatywna ( jeep zafari) w naszym przypadku odbywała się z udziałem przewodniczki z Triady. Na pozostałe wycieczki jexdziliśmy z przewodnikiem z Kopernika, ale było ok. Reasumując nasz pobyt w Egipcie z Triadą był naprawde udany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macius Re: Egipt z Triada IP: *.chello.pl 09.02.06, 00:04 Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syberyjska Re: Egipt z Triada IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.06, 15:26 ja mogę polecić z czystym sumieniem, jednak jesli ktos za *** gwaizdkowy hotel oczekuje cudów to niech lepiej zrezygnuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Egipt z Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:32 My byliśmy w tamtym roku z Triadą w Hurghadzie - było super! Wybraliśmy opcję 7+7, to najlepsze rozwiazanie, jeśli nie chcesz tracić zbyt wiele czasu i pieniędzy na wycieczki fakultatywne. Trzeba dokładnie i ze starannością wybierać hotel i pamiętać, że nasze normy i "gwiazdki" różnią się od ichniejszych!!! Zależ czego kto oczekuje - wybrać hotel w samej Hurghadzie nie jest chyba jednak najlepszym pomysłem - jest strasznie głośno, oni trąbią na każdym kroku, no i nigdy nie kładą się spać!!! Poza tym tam jest raczej syf w knajpach, tak więc i tak nie wyjdziesz nigdzie do knajpy - raczej! My wybraliśmy hotel w Makadi bay, to niedaleko Hurghady ok. 20km i byliśmy super zadowoleni - nazywa się Le Meridien i jest *****gwiazdkowy, co dla europejczyka oznacza, że jest ****gwiazdkowy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Egipt z Triada 10.02.06, 22:02 Najlepsza opcja Triady to 7 + 7 autokarem ... w tygodniu stacjonarnym dokupisz sobie w arabskim biurze w HRG- Safari i wyspę Giftung a potem masz objazd całego Egiptu wspaniały .... Hotele na trasie 3 * ale bez narzekania z basenem i klimą ... Byłem polecam ... trzeba jeszcze jako fakultet dodatkowy ale w trakcie objazdu dokupic Abu -Simbel ... Nie zważaj na te krytyke ... jedź chyba , że jesteś Jonasz pechowiec ..... to trudno ... ale nawet wtedy zabytki Egiptu osłodzą tobie pecha >>>> pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Nie z TRIADĄ IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 09.03.06, 09:52 Niestety Triada strasznie nawala, kombinują z hotelami, nie można sie o nic doprosić, kupujesz 4 * a dostajesz 3*, mają całkiem inne pojęcie o All INCLUSIVE niż reszta biur i reszta świata ;-) No i potrafia wykwaterować z pokoju dzień kilkanaście godzin przez powrotem, oczywiście spakiuje Cie personel w hotelu ;-) Jest tyle innych biur, nie daj sie skusić na te podejrzane promocje. 30% w sezonie, czy to niepachnie desperacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: Nie z TRIADĄ IP: *.chello.pl 09.03.06, 12:29 Nie sluchaj nowego, zakompleksionego malolata. Ja bylem z Triada 3 lata temu w Hurgadzie i bylo suuuper. Organizacja w porzadku, a pobyt wspanialy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Nie z TRIADĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:50 Witam cieplutko. Takze w tym roku korzystam z Triady. Lece do Turcji. I mam nadzieje, że nic sie nie wydarzy..:(. W tamtym roku byłam w Egipcie ale z Alfa Star. Nie kupuj wycieczek od rezydenta! W lokalnych biurach podrózy cena o połowe niższa. A program-identyczny! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie z TRIADĄ IP: *.chello.pl 09.03.06, 22:08 oj coś mi się wydaje,że jesteś pracownicą Triady... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Nie z TRIADĄ 11.03.06, 17:13 Gość portalu: gość napisał(a): > oj coś mi się wydaje,że jesteś pracownicą Triady... he he he Pewnie wnioskujesz z tego ,że namawia na wykup wycieczek fakultatywnych u innych ...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Egipt z Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:31 Poczytaj te posty i sam sobie odpowiedz czy warto. Zwłaszcza,z e Egipt generalnie nie jest drogi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=31931242 Odpowiedz Link Zgłoś
losiek9 Re: Egipt z Triada 14.03.06, 14:47 Polecam El Gouna, ok 20 km od Hurghady. Inny świat, Hurghada to paskudne, duże miasto.A dojechać można za parę groszy autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: Egipt z Triada 15.03.06, 23:23 Bylismy w El Gounie w zeszłym roku. W hotelu Sheraton Miramar Resort z Triadą. Powiem, araczej napisze krótko- to bajkowe miejsce:) Warto! Odpowiedz Link Zgłoś