agakb 13.03.06, 09:51 CZy to dobre biuro? Jakie macie doświadczenia? Myślę konkretnie o Bułgarii. DZiękuję. AGA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helmuts Re: Open Travel Group-warto? 13.03.06, 11:17 Z Bulgaria to doswiadczen nie mam / poza przejazdami tranzytowymi / Ale kilka razy z nimi spedzilem wakacje / Grecja, Hiszpania / i zawsze bylo wszytko Ok. Owszem, drobne wpadki sie zdarzaly np rezydent do kitu . Ale tak ogolnie, zawsze wszystko to co w katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
ohkarol1 teraz to ryzyko... 15.03.06, 14:58 helmuts ma rację że kiedys to była nienajgorsza firma, ale zmienił sie wlasciciel... i ryzyko znacznie wzrosło... doradzałbym ostrozność Karol Odpowiedz Link Zgłoś
helmuts Re: teraz to ryzyko... 16.03.06, 07:48 Z Opena wycofal sie Jordan. Ale oni i tak rzadko kiedy podstawiali autokary, bo smigaja codzien na liniowkach. Pozostala w Openie Delta. I to ona na ogol podstawiala autokary. Piloci i rezydenci tez byli szkolenia przez Delte dla opena. Odpowiedz Link Zgłoś
ohkarol1 powtarzam - to ryzyko !!! 16.03.06, 08:20 helmuts, jak na zwykłego turyte to swietnie się orientujesz ;-)) ale dla mnie akurat wycofanie się jordana to sygnał ze z openem dzieje się nieciekawie bo jordan wycofal się nie dlatego że open mial swietne wyniki, tylko dlatego ze od poczatku działalności miał strate i to coraz większą... cóz efekty zarządzania firma przez prezesa P. karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Open Travel Group-warto? IP: *.man.olsztyn.pl 16.03.06, 09:14 w ubiegłym roku byłam z nini w Bułgarii samolotem i nie miałam zastrzeżeń,na miejscu okazało się, że hotel, który wybrałam jako *** jest hotelem ****, to było miłe; jedyna wpadka, to 8 godzin czekania na wylot z Warny do Warszawy, o czym dopiero dowiedzieliśmy się, jak przyjechaliśmy na lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
helmuts Re: Open Travel Group-warto? 16.03.06, 09:55 Ale takie wpadki to raczej jest wina czarteru, a nie biura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Open Travel Group-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:13 wygląda na to, że będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzyko Re: Open Travel Group-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:32 open travel to firma spod ciemnej gwiazdy. a prezes J.P. traktuje klientow jak smieci :( Odpowiedz Link Zgłoś
ohkarol1 Open Travel Group=PES=podróze tv = fischer air 28.03.06, 08:46 moi drodzy, firmy wymienione powyzej to jedna tzw. "grupa kapitalowa"... składająca sie z kanału (to dobre okreslenie) tv, firemki szumnie zwanej "touroperatorem" czyli polaczonego dawnego PES travel (skompromitowana nazwa) i open travel (firmy od 3 lat na stratach!) i jedynej na swiecie linii lotniczej której 100% floty stoi na kolkach bo ma awarię ! wszyscy znaczacy touroperatorzy na rynku polskim wycofuja sie ze współpracy z fischer air (awaryjnośc samolotów, opóznienia nawet po 24 godziny) ! cos pominalem ?? Karol Młot Odpowiedz Link Zgłoś