Dodaj do ulubionych

tatralandia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:46
czy ktoś tam był?
tatralandia.sk
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruno Re: tatralandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:55
      Daj sobie spokój z tą Słowacją. Głęboka komuna,brak infrastruktury
      turystycznej, syfiaste jadło, po 18-tej wszystko pozamykane. Taterlandia to
      kilka basenów wybudowanych na ugorze, mnóstwo ludzi(zadziwiające 3/4 w tym
      syfie to Polacy) ocierających się z powodu tłoku brzuchami. Moja przygoda z
      tymi leczniczymim wodami zakończyła się po pół godzinie, gdy zobaczyłem
      dryfujące w basenie wkładki higieniczne. Achoj, mnie tam już nie zobaczą.
      Jednyne co można za te ich korony kupić to troszkę tańszy alkohol i troszkę
      tańsze paliwo. Totalny syf.
    • Gość: jarek Re: tatralandia IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 00:23
      będąc w zakopanem pojechałem do Tatralandii. Przez góry, choc w maju droga nie
      byłalatwa. Na miejscu tłok. Obiekt położony w polu. Żenujące parkingi, drogie
      wejscie, infrastruktura przecietna, jedna moze dwie ciekawe zjezdalnie. Uroku
      dodaje gołe powietrze i piekne widoki na słowackie Tatry. Drugi raz tam nie
      pojade bo nie ma po co. Uważam że Tatral. jest przereklamowana. Wolę aquapark w
      Krakowie
      • adams123 Re: tatralandia 27.03.06, 09:32
        potwierdzam - tłok, tłok i niezbyt czysto
    • Gość: Rados Re: tatralandia IP: *.acn.waw.pl 27.03.06, 01:34
      Spędziłem tam uroczy tydzień na przełomie stycznia i lutego. Miejsce fajne,
      szególnie dla dzieci. Sporo rozrywek, baseny termalne. Ale jeśli wybierasz się
      na narty i zamierzasz tam zamieszkac to stanowczo odradzam. Zbyt uciążliwy
      dojazd do doliny Demanowskiej. Poza tym było ok. Myslę, że warto odwiedzic to
      miejsce.
      • gringo68 Re: tatralandia 27.03.06, 12:40
        Można pojechać na dzień-dwa, na dłużej odradzam - wysokie ceny w samym
        kompleksie basenów no i kwater noclegowych. Jeśli na dłuzej to jechać w kilka
        osób i wynająć sobie domek, wtedy jszeszcze się opłaca. Planując pobyt wyszło
        nam, że z tydzień zapłacimy min. 2-2.5 tys zł za dwie dorosłe osoby i dziecko.
        Odpuściliśmy sobie i dołożyliśmy kasę na wczasy w Grecji....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka