Dodaj do ulubionych

Jordania+Syria z Triadą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:18
Niecierpliwie czekam na info o tym wyjeżdzie. Czy ktoś z niego ostatnio
wrócił?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lakszmi Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.lokalna / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:15
      Ja właśnie wróciłam. Objazd bardzo męczący. Dużo czasu zmarnowaliśmy stojąc na
      granicach zwłaszcza wjeżdżając do Jordanii i Syrii, potem na granicy z Izraelem
      szczegółowe kontrole bagażu.
      Powinni zmienić program i zaczynąć objazd wylądowania w Syrii, objazd przez
      Jordanię - zaoszczędzić można 2 dni a nie potem wracać.
      Minus za organizacje czasu wolnego w Syrii - to wypada w piątek i wszystko jest
      zamkni ęte. Dla tych którzy nie jadą do Palmiry to dodatkowo bez sensu.
      Kolejny minus za dopłatę doby hotelowej na pobycie w Egipcie- o 12.00
      wykwaterowanie o za 14 godzin lot i albo dopłata do pokoju 60 $ w hotelu 5* albo
      czekanie w holu. To tylko TRIADA- zawsze o czymś zapomną w Polsce powiedzieć.!!!!
      Warto pojechać ale troche szybkie tempo i dużo rzeczy fakultatywnych 9 dodatkowo
      płatnych)- program trochę ubogi . Brakowało mi takiej swobody w poruszaniu sie
      po syryjskim i jordańskim suku.
      Polecam zakupienie w Sharmie na mieście wycieczki do Blue Hole, wielbłądy, - 35
      $ od osoby. Warto.
      Pozdrawiam. Lakszmi
      • Gość: Lipski Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:38
        Z tymi hotelami to wszedzie tak . Poza sezone wystarczy maly napiwek ale w
        sezonie to plac albo spadaj :-(
    • Gość: ALLA Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 06:24
      Poczytaj na forum Egipt - 7+7 Egipt,Jordania,Syria - są dwa wątki - posty
      Brygidki i Obserwatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka