Gość: Lui IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:18 Niecierpliwie czekam na info o tym wyjeżdzie. Czy ktoś z niego ostatnio wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lakszmi Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.lokalna / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:15 Ja właśnie wróciłam. Objazd bardzo męczący. Dużo czasu zmarnowaliśmy stojąc na granicach zwłaszcza wjeżdżając do Jordanii i Syrii, potem na granicy z Izraelem szczegółowe kontrole bagażu. Powinni zmienić program i zaczynąć objazd wylądowania w Syrii, objazd przez Jordanię - zaoszczędzić można 2 dni a nie potem wracać. Minus za organizacje czasu wolnego w Syrii - to wypada w piątek i wszystko jest zamkni ęte. Dla tych którzy nie jadą do Palmiry to dodatkowo bez sensu. Kolejny minus za dopłatę doby hotelowej na pobycie w Egipcie- o 12.00 wykwaterowanie o za 14 godzin lot i albo dopłata do pokoju 60 $ w hotelu 5* albo czekanie w holu. To tylko TRIADA- zawsze o czymś zapomną w Polsce powiedzieć.!!!! Warto pojechać ale troche szybkie tempo i dużo rzeczy fakultatywnych 9 dodatkowo płatnych)- program trochę ubogi . Brakowało mi takiej swobody w poruszaniu sie po syryjskim i jordańskim suku. Polecam zakupienie w Sharmie na mieście wycieczki do Blue Hole, wielbłądy, - 35 $ od osoby. Warto. Pozdrawiam. Lakszmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:38 Z tymi hotelami to wszedzie tak . Poza sezone wystarczy maly napiwek ale w sezonie to plac albo spadaj :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALLA Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 06:24 Poczytaj na forum Egipt - 7+7 Egipt,Jordania,Syria - są dwa wątki - posty Brygidki i Obserwatora. Odpowiedz Link Zgłoś