Gość: ziuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:01 Byl ktos w Czarnogorze ze Skarpa albo innym biurem Region Zatoki Kotorskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ipresume Re: Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:13 też o to pytam, planujemy wyjazd na początku wrzesnia właśnie ze Skarpą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:13 Ja wyjezdzam za tydzien do miejscowosci Baosici do Willi Mitera O samej Willi slyszlalam bardzo dobre opinie Jade autokarem i tego sie obawiam bo ludzie pisza rozne rzeczy na temat dojazdu. Ja ze Skarpa bylam w zeszlym roku w Chorwacji i nie narzekam ale bylam w apartamencie bez wyzywienia na jedzenie ludzie narzekali Nie bardzo tez wykazala sie pilotka ale naprawde bylo super wiec licze na powtorke Co Ty wiesz i dokad jedziesz dokladnie Jak masz jakies pytania to moge odpowiedziec bo duzo szperalam po Forum na roznych stronach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipresume Re: Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 20:59 Czemu obawiasz się dojazdu? Wjazd podobno od strony Chorwacji. W zeszłym roku jechaliśmy przez Serbię do Grecji - żadnych kłopotów poza nieco dłuższą odprawą na granicach. Mnie głównie interesuje czy jest bezpiecznie i czy biuro wywiązuje się z umowy. Napisz co uważasz za istotne i czekam niecierpliwie na wrażenia z pobytu. Mail: ipresume@gazeta.pl Serdecznie pozdrawiam. Więcej o moich wyjazdach pod adresem life_and_passion.w.interia.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Czarnogora IP: *.sm-rozstaje.pl 10.07.06, 20:38 byłam w czarnogórze ze Skarpą w czerwcu tego roku.Też obawiałabym sie dojazdu. W pierwsza stronę Skarpa zafundowała nam taki autokar że się wszystkiego odechciewało.Na dworze gorąco, w autokarze byle jaki nawiew do tego chyba przegrzewał się silnik bo włączone było ogrzewanie.Po prostu sauna,okropność.Na szczęście w drodze powrotnej Skarpa się poprawiła i jechał porządny autokar.Życzę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:35 a sam pobyt jak wspominasz Byly jeszcze jakies wpadki Mam nadzieje ze u nas bedzie wszysko w porzadku W jakiej miejscowosci bylas i co warto zobaczyc na miejscu Wykupywalas wycieczki fakultatywne czy na wlasna reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Czarnogora IP: *.sm-rozstaje.pl 11.07.06, 21:17 byliśmy w Rafailovici(koło Budvy).Z wycieczek fakultatywnych odbyły się tylko 2:kanion Tara i Monastyr Ostrog.Na resztę nie było chętnych,bo większość ludzi przyjechała tylko na 7 dni i nie chciało im się zbytnio zwiedzać.My też byliśmy tylko tydzień.Pojechaliśmy z biurem na kanion,a sami zwiedziliśmy Kotor( naprawdę warto)i oczywiście Budvę(kilkakrotnie nawet tam byliśmy, bo to było blisko). Wycieczki można kupować także na miejscu,niektóre są trochę tańsze niż w ofercie ze Skarpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:38 o ogolnie Skarpa spisala sie czy zawiodla? Martwi mnie sama podroz jade autokarem a czytalam kilka opini bardzo negatywnych co do ich stanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Czarnogora IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 18.07.06, 16:03 Ja właśnie wróciłam z Grecji z biurem Skarpa. Nie mam im nic do zarzucenia, autokary fajne, cały czas było chłodniutko. Jedynie rezydent fatalny ale to na miejscu. mam pytanie odnosnie Czarnogóry, czy to prawda, ze tam często w ciagu dnia tak po prostu wyłączaja wode na kilka godzin? Odpowiedz Link Zgłoś