Dodaj do ulubionych

disneyland paryż

IP: *.clarkconnect.lan / *.elblag.dialog.net.pl 11.07.06, 15:08
Witam,
poszukuję informacji na temat najlepszego, sprawdzonego biura poróży z którym
można odbyć fajowa wyciwczkę do disneylandu w Paryżu.Będę wdzięczna za
wszelkie inforamacje o zorganizowanych wycieczkach z nastwieniem na frajde
dla dzieci
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: disneyland paryż IP: *.derbynet.pl 11.07.06, 22:33
      Zdecydowanie polecam b.p. Lekier,specjalizują się we Francji i mają bardzo dużo
      ofert do Disneylandu i europejskich parków rozrywki.
      • Gość: dorota147 Re: disneyland paryż IP: 188.95.28.* 31.05.13, 10:04
        Witam
        Wybieram się z dziećmi do Paryża i do Disneylandu.
        Bilet na samolot kupiony , hotel zarezerwowany.Mam pytanie czy ktoś sie orientuje jak dojechac z lotniska Beauvais do hotelu Adagio Marne La Vallée - Val d'Europe - położony jest w odległości 3 km od parku rozrywki Disneyland Paris? Czy ktoś był w tym hotelu? Będę wdzięczna za pomoc.
        • gc.i-tyle Re: disneyland paryż 31.05.13, 22:06
          Witam,

Nie najlepszy wybór lotniska bo ciężko z niego dojechać Disney. Z Marne La Valle z dworca autobusowego jest kilka linii do miejsca o które pytasz. Kursuja bardzo regularnie. Z lotniska na pewno dojedziesz autobusem do dworca Opera, skąd dalej metrem do jakiejś stacji stycznej z kolejką RER linia A. RER A do końca i z dworca np autobusem Peps nr 43.
          Nie wiem ile kosztuje dojazd z lotniska B. do Opera, dalej najlepiej kupić bilet Paris Visite za 22,20 dla dorosłego i dla dziecka 11,10 obejmuje on CAŁĄ komunikację na jeden dzień. Może jest inne rozwiązanie dojazdu ale ja go nie znam.

Ceny w Parku kosmiczne!!!!!! Hot-dog+ małe frytki+ Cola- 9,90 Euro. Lody 2,50 za kulkę, kukurydza z miodem od 5,10, Pizza mała z sałatka, Cola, deserem 17,50. Woda 1l 2,80.
          Ceny aktualne. Wróciliśmy wczoraj i NAPRAWDĘ WARTO. PS. Nie licz na tańsze zakupy w jakimś sklepie "obok" wszystko i wszędzie po tyle samo.
          Miłej zabawy.
          • deni Re: disneyland paryż 01.06.13, 21:38
            A gdzie można kupić kartę Paris Visite?
            Mamy hotel w 4 strefie i chcemy kupić Paris Visite na 5 dni, ale nie bardzo znalazłam info gdzie można tę kartę kupić.
            • alladin54 Re: disneyland paryż 01.06.13, 23:31
              O ile nic się ostatnio nie zmieniło, kartę Paris Visite kupuje się w kasie na większych stacjach metra i RER. Ceny można znaleźć w Internecie, ale niedawno ktoś je podawał na tym forum.
    • papryczka_ag Re: disneyland paryż 12.07.06, 15:25
      lekier i triada
    • Gość: gosc Re: disneyland paryż IP: *.umed.lodz.pl 13.07.06, 15:52
      Bylem z Triada na takiej wycieczzce rok temu. Bylo super!! Nie tylko dzieci,
      ale i ty sie wybawisz za wszystkie czasy. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka