Dodaj do ulubionych

Azja - z kim i gdzie

IP: *.elpos.net 11.02.07, 09:41
Szukam ciepłego morza w azjiZ jakim biurem i w jakie miejsce polecacie
polecieć do azji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.jachpol.net 11.02.07, 09:50
      Bali, Tajlandia, Sri Lanka z Neckermanna, TUI, thomasa Cooka. Ja
      przeszukiwałabym ich oferty last minute nawet kilka razy dziennie i łapała to
      co uda się tanio.
      • Gość: Maniek Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.elpos.net 11.02.07, 12:48
        Jestes w stanie polecić konkretny hotel?
        • Gość: Lena Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.jachpol.net 11.02.07, 16:59
          Jeśli brałabym wycieczkę last minute to nie wiem czy miałaym wybór konkretnego
          hotelu :) Starałabym się by standard i cena mi odpowiadała.
          W Tajlandii hotele 3* są na dobrym poziomie , na Sri Lance też, na Bali
          polecałabym 4*.
          Na Sri Lance byłam w Hotelu Induruwa Beach w miejscowoci Induruwa (była to
          opcja Joker w Neckermanna, nawet nie wiedziałm w jakim hotelu będę, miał być 3*
          z wersją All i płaciłam ok 700 Euro od osoby) , było ok.
          W Tajlandii był to hotel Indra Regent w Bagkoku - bardzo ok, chyba 4* ale nie
          pamiętam, tanio zarezerwowaliśmy i zapłacili za ten hotel w Sydnej. Lecieliśmy
          z mężem pozwiedzać Australię (indywidualnie), mieliśmy bilet ze stop overem w
          drodze powrotnej w Bangkoku, planowaliśmy początkowo wypoczynek nad morzem ale
          czytając w wolnej chwili przewodnik po Tajlandii zmienilismy zdanie i
          postanowliśmy zakotwiczyć się w Bangkoku i zwiedzać, zwiedzać,zwiedzać. I to
          była super decyzja. Hotel oczywiście ze śniadaniem.
          Na Bali byliśmy w grudniu zeszłego roku, w hotelu Merkure Resort Sanur, 4*.
          Rezerwowaliśmy sobie go sami, lecieliśmy indyidualnie przez Singapur w którym
          zatrzymaliśmy się na 3 dni by pozwiedzać i zrobić małe zakupy(kupiliśmy tam
          aparat foto o jaki prosiła nasza córka, dużo taniej niż w Polsce + można
          odzyskać vat przy wylocie ale gwarancję ma tylko na Azję ). Hootel ok.
          My pobyty w każdym miejscu najczęściej organizujemy sobie sami nie potrzebny
          nam rezydent, zorganizowane wycieczki (chyba,że nie ma innej opcji). A jesli
          chcę mieć zorganizowaną to zawsze można pytać w recepcji lub poszukać biur
          podróży na mieście, wszędzie ich zatrzęsienie.
    • jajanku Re: Azja - jaki kururt 11.02.07, 15:42
      Jaki kurort, hotel polecacie na bali lub sri lance. Interesuje mnie opcja all
      inclusive
      • kasiapro1 Re: Azja - jaki kururt 11.02.07, 21:51
        Bylam w Bali Tropic,hotel o niebo ladniejszy niz w folderach(TUI),Sri lanka w
        Lanka Princess(TUI).ten ostatni swietny,ale nudny jak cholera-ajurveda-wiec nie
        bylo mowy o szalenstwach.Za to zwiedzania po pachy-to dotyczy tez bali(bylismy
        z 3-letnim dzieckiem,wycieczka sie udala,zamowilismy meble,ktore sa juz w
        porcie w Niemczech).
        • Gość: Maniek Re: Azja - jaki kururt IP: *.elpos.net 12.02.07, 10:38
          Wersja z all inclusive?
    • Gość: Lena Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.jachpol.net 11.02.07, 17:13
      Szczerze powiedziawszy wolę szukać tutaj i załatwiać bezpośrednio
      www.lmweb.net/scripts/lmplusi.dll?FORM=msk/tuev/lms1.htm&CFG=741&AGENT=2408
      • Gość: Lena Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.jachpol.net 11.02.07, 17:16
        Jeszcze FTI
        pauschalreisen.fti.de/booking/fti2_touristik/index.php?KID=251000&formular=4&ID=30
        • Gość: Maniek Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.elpos.net 11.02.07, 18:55
          Wielkie dzięki za pomoc!
          • Gość: Lena Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.jachpol.net 11.02.07, 20:37
            Dorzucę jeszcze
            www.5vorflug.de/index.php?id=home
    • Gość: Maniek` Kiedy do azji IP: *.elpos.net 13.02.07, 11:44
      Jaka pora roku jest najlepsza na wyjazd na sri lanke lub bali?
    • t.reszczynski [...] 16.02.07, 14:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: taj Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:01
      www.siam.pl/
      • Gość: kotolotek Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.noname.net.icm.edu.pl 20.02.07, 14:03
        drogo!!
    • Gość: puch4cz Re: Azja - z kim i gdzie IP: *.dslextreme.com 25.02.07, 09:31
      Tajwan, w ciemno! Z samą książeczką z miejscami do obejrzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka