Dodaj do ulubionych

maroko-objazdówka

11.02.07, 18:17
bardzo prosze o kontakt Kogos, kto byl na objazdowce w Maroku z RT lub innym
biurem i zechce mi odpowiedziec na kilka pytan, z gory dzieki, aska
ps moze byc na maila - asia9961@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Trap-er Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:46
      Bylem w zeszlym roku na pzrzelomie sierpnia i wrzesnia z RT. Pytaj...
      • Gość: Gus Re: maroko-objazdówka IP: *.ruc.lama.net.pl 12.02.07, 11:57
        Ja bylem z Triada w sierpniu - chetnie pomoge.
        • Gość: Monika Re: maroko-objazdówka IP: *.bmj.net.pl 13.02.07, 18:10
          Czy mogę się podpiąć pod wątek? Mam pytanie odnośnie objazdówki z Triadą-byłeś
          8 dni czy 7+7?Wszystko było ok tzn czy Triada nie nawaliła? Jestem
          zainteresowana wyjazdem do Maroka z Triadą własnie na taką impreze, ale
          wypowiedzi na forum dotyczące Triady czasem mnie szokują stąd moje pytanie.Będę
          wdzięczna za garść informacji. Z góry dziękuje.
          • amat1 Re: maroko-objazdówka 13.02.07, 18:35
            Byłem z Triada w ubiegłym roku na 7+7. BP wywiązało się w 100%...no może w 99% z powodu rezydentki , ale kto by zwracał uwagę na rezydentkę. Pilotów na objeździe mają super, tylko Agadir .......do bani!!!( polecam 8 dni)
            W okolicach hotelu Kenzi macie trzy biura miejscowe z tanimi fakultetami- polecam bo sporo tańsze niż u rezydentów
    • Gość: ela Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:05
      Bylam z RT rok temu na objazdowce bez czesci pobytowej. Bylo super! Swietny
      przewodnik p. Sebastian.
      • smeja Re: maroko-objazdówka 14.02.07, 07:30
        Byłam w zeszłym roku w styczniu z Rainbow na objazdówce i wypoczynku Chętnie
        pomogę
        • Gość: gosia Re: maroko-objazdówka IP: *.gmrecords.pl 14.02.07, 13:42
          słuchajcie, a czy ktoś ma jakieś info na temat maroka w październiku?? aha, i
          ktoś z Was napisał, że Agadir do bani - dlaczego??
          • Gość: ela Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:29
            Agadir zostal zniszczony przez trzesienie ziemi i w zasadzie miasto zostalo od
            nowa odbudowane. Nie ma tam w sumie co zwiedzac i nie czuc tam prawdziwego
            klimatu Maroka. Jest za to mnostwo hoteli i turystow. Bylam w Agadirze tylko
            jeden dzien, mozna pospacerowac sobie po dlugiej plazy, pochodzic uliczkami i
            zrobic jakies zakupy (wydaje mi sie, ze jest taniej niz np w Marrakechu) no i
            udać się na wzgórze do kazby.
          • Gość: Trap-er Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:36
            Ja byłem w Agadirze tylko dzień więc będę raczej subiektywny: Agadir jest tak
            samo do bani jak większość miejscowości turystycznych: sklepy, restauracje,
            dyskoteki, zoo no i plaża. Plaża jest duża i jak ktoś jedzie poplażować to
            chyba ok. Trzeba jednak zauważyć, że rano (tak do południa) występują (często
            albo zawsze) mgły - wynika to ze spotkania frontów zimnych znad oceanu i
            gorących z lądu. Nie wiem jak to wygląda w październiku ale jeżeli chcesz się
            cieszyć słońcem od rana to polecałbym raczej Egipt.

Pozdrawiam
    • Gość: Krysia Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:17
      Byłam na dwutygodniowej objazdówce z Logostourem w ubiegłym roku (chyba jedyna
      taka oferta na rynku). Było super! Doświadczony pilot. Zobaczylismy Maroko od
      Tangeru poprzez Rif, pustynię po Atlas Wysoki. Antyatlas jest urzekający!
      Agadir nadaje się na chwilowy odpoczynek i bazę wypadową w Antyatlas, nie
      wyobrażam sobie siedzienia tam przez tydzień - chyba, że ktoś lubi nic nie
      robić i opiekać w słońcu boczki (plaża ogromna, piaszczysta).
      Na objazdówke polecam przełom kwietnia i maja - pogoda akurat i zielono!
      Jezeli jesteś zainteresowana dodatkowymi informacjami, napisz na forum -odezwę
      się na maila.
    • dwapsyikot Re: maroko-objazdówka 27.02.07, 21:28
      do Maroka pojechałam z Sigmą travel , moge polecic biuro , wszystko było jak
      trzeba
      • Gość: wojtas_bytom Re: maroko-objazdówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:02
        Ja rowniez bylem z Sigma. Rewelacja. Polecam!
        • Gość: aneta Re: maroko-objazdówka IP: 62.233.163.* 11.03.07, 13:30
          Witajcie
          Mam pytanie do tej osoby która była na objazdówce w sierpniu- jak wygląda
          kwestia temperatur?
          Pozdrawiam. Aneta
          • danutka661 Re: maroko-objazdówka 11.03.07, 17:46
            Takiego programu jak Logostour nie ma nikt-no i oczywiście pełny profesjonalizm
    • Gość: belfer33 Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:00
      Byłam w Maroku z Triadą w 2005. Byłam zachwycona Marokiem - Fez, suki, stiuki.
      Zostały zdjęcia, które jednak nie oddają klimatu i tych aromatów. W sierpniu z
      temperaturami żadnego problemu. Goraco potrafi podobno być w Marakeszu (myśmy
      wg. pilotki mieli niesamowite szczęście że pogoda byłam całkiem do przyjęcia),
      ale jest przerwa w zwiedzaniu w środku dnia i można w hotelu dojść do siebie
      jakby było za ciepło. Agadir faktycznie nieciekwy (no, poza sukiem) a pogoda w
      Agadirze jest taka że słońce pełne jest tak 2-3 godziny koło południa. Poza tym
      są mgły, wiaterek - no ale nie żeby było zimno :):) Takie słońce zza chmur jest
      zdradliwe - też opala. Plaża duża, bardzo, ale głównie ze względu na przypływy.
      Ten obszar obejmowany przypływem jest tak duży że chłopcy grają na nim w piłkę
      nożną. Kraj pełen kontrastów (zakfefione panie przy komputerze lub za
      kierownicą!). Ale bankomaty, woda butelkowana itd czyli cywilizacja naprawdę
      jest. Goraco zachęcam do tej wyprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka