asia9961 11.02.07, 18:17 bardzo prosze o kontakt Kogos, kto byl na objazdowce w Maroku z RT lub innym biurem i zechce mi odpowiedziec na kilka pytan, z gory dzieki, aska ps moze byc na maila - asia9961@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trap-er Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:46 Bylem w zeszlym roku na pzrzelomie sierpnia i wrzesnia z RT. Pytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gus Re: maroko-objazdówka IP: *.ruc.lama.net.pl 12.02.07, 11:57 Ja bylem z Triada w sierpniu - chetnie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: maroko-objazdówka IP: *.bmj.net.pl 13.02.07, 18:10 Czy mogę się podpiąć pod wątek? Mam pytanie odnośnie objazdówki z Triadą-byłeś 8 dni czy 7+7?Wszystko było ok tzn czy Triada nie nawaliła? Jestem zainteresowana wyjazdem do Maroka z Triadą własnie na taką impreze, ale wypowiedzi na forum dotyczące Triady czasem mnie szokują stąd moje pytanie.Będę wdzięczna za garść informacji. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: maroko-objazdówka 13.02.07, 18:35 Byłem z Triada w ubiegłym roku na 7+7. BP wywiązało się w 100%...no może w 99% z powodu rezydentki , ale kto by zwracał uwagę na rezydentkę. Pilotów na objeździe mają super, tylko Agadir .......do bani!!!( polecam 8 dni) W okolicach hotelu Kenzi macie trzy biura miejscowe z tanimi fakultetami- polecam bo sporo tańsze niż u rezydentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:05 Bylam z RT rok temu na objazdowce bez czesci pobytowej. Bylo super! Swietny przewodnik p. Sebastian. Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Re: maroko-objazdówka 14.02.07, 07:30 Byłam w zeszłym roku w styczniu z Rainbow na objazdówce i wypoczynku Chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: maroko-objazdówka IP: *.gmrecords.pl 14.02.07, 13:42 słuchajcie, a czy ktoś ma jakieś info na temat maroka w październiku?? aha, i ktoś z Was napisał, że Agadir do bani - dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:29 Agadir zostal zniszczony przez trzesienie ziemi i w zasadzie miasto zostalo od nowa odbudowane. Nie ma tam w sumie co zwiedzac i nie czuc tam prawdziwego klimatu Maroka. Jest za to mnostwo hoteli i turystow. Bylam w Agadirze tylko jeden dzien, mozna pospacerowac sobie po dlugiej plazy, pochodzic uliczkami i zrobic jakies zakupy (wydaje mi sie, ze jest taniej niz np w Marrakechu) no i udać się na wzgórze do kazby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trap-er Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:36 Ja byłem w Agadirze tylko dzień więc będę raczej subiektywny: Agadir jest tak samo do bani jak większość miejscowości turystycznych: sklepy, restauracje, dyskoteki, zoo no i plaża. Plaża jest duża i jak ktoś jedzie poplażować to chyba ok. Trzeba jednak zauważyć, że rano (tak do południa) występują (często albo zawsze) mgły - wynika to ze spotkania frontów zimnych znad oceanu i gorących z lądu. Nie wiem jak to wygląda w październiku ale jeżeli chcesz się cieszyć słońcem od rana to polecałbym raczej Egipt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 23:17 Byłam na dwutygodniowej objazdówce z Logostourem w ubiegłym roku (chyba jedyna taka oferta na rynku). Było super! Doświadczony pilot. Zobaczylismy Maroko od Tangeru poprzez Rif, pustynię po Atlas Wysoki. Antyatlas jest urzekający! Agadir nadaje się na chwilowy odpoczynek i bazę wypadową w Antyatlas, nie wyobrażam sobie siedzienia tam przez tydzień - chyba, że ktoś lubi nic nie robić i opiekać w słońcu boczki (plaża ogromna, piaszczysta). Na objazdówke polecam przełom kwietnia i maja - pogoda akurat i zielono! Jezeli jesteś zainteresowana dodatkowymi informacjami, napisz na forum -odezwę się na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: maroko-objazdówka 27.02.07, 21:28 do Maroka pojechałam z Sigmą travel , moge polecic biuro , wszystko było jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas_bytom Re: maroko-objazdówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:02 Ja rowniez bylem z Sigma. Rewelacja. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: maroko-objazdówka IP: 62.233.163.* 11.03.07, 13:30 Witajcie Mam pytanie do tej osoby która była na objazdówce w sierpniu- jak wygląda kwestia temperatur? Pozdrawiam. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
danutka661 Re: maroko-objazdówka 11.03.07, 17:46 Takiego programu jak Logostour nie ma nikt-no i oczywiście pełny profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer33 Re: maroko-objazdówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:00 Byłam w Maroku z Triadą w 2005. Byłam zachwycona Marokiem - Fez, suki, stiuki. Zostały zdjęcia, które jednak nie oddają klimatu i tych aromatów. W sierpniu z temperaturami żadnego problemu. Goraco potrafi podobno być w Marakeszu (myśmy wg. pilotki mieli niesamowite szczęście że pogoda byłam całkiem do przyjęcia), ale jest przerwa w zwiedzaniu w środku dnia i można w hotelu dojść do siebie jakby było za ciepło. Agadir faktycznie nieciekwy (no, poza sukiem) a pogoda w Agadirze jest taka że słońce pełne jest tak 2-3 godziny koło południa. Poza tym są mgły, wiaterek - no ale nie żeby było zimno :):) Takie słońce zza chmur jest zdradliwe - też opala. Plaża duża, bardzo, ale głównie ze względu na przypływy. Ten obszar obejmowany przypływem jest tak duży że chłopcy grają na nim w piłkę nożną. Kraj pełen kontrastów (zakfefione panie przy komputerze lub za kierownicą!). Ale bankomaty, woda butelkowana itd czyli cywilizacja naprawdę jest. Goraco zachęcam do tej wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś