Gość: katty IP: *.acn.pl 21.04.03, 21:53 Hey! Wybieram sie na Rodos w czerwcu. czy moglibyscie mi udzielic kilku rad czy wskazowek. Wszelkie info o ciekawych miejscach na wyspie milo widziane... Dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: Wybieram sie na Rodos.. 22.04.03, 11:34 Witaj Katty! Na Rodos byłam w ubiegłym roku aż dwa razy. Poraz pierwszy na przełomie maja/czerwca (2 tygodnie) i poraz drugi pod koniec września. Jestem zakochana w tej wyspie. Jeśli chcesz to mogę przesłać na Twój prywatny mail moje spisane wspomnienia dzień po dniu. Oczywiście ciekawe miejsca do zwiedzenia, ceny itp. Serdecznie pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: Wybieram sie na Rodos.. IP: *.acn.pl 22.04.03, 12:48 Czarodzieko dziekuje za informacje. Bardzo byl prosila, abys mi przeslala kilka wiadomosci na maila: jani.5@wp.pl jeszcze raz wielkie dzieki! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARSI Re: Wybieram sie na Rodos.. IP: *.bunkier.tbg.net.pl 22.04.03, 15:09 CZE CZARODZIEJKO, JA TEZ WYBIERM SIE NA RODOS MOGŁABYS I MI PRZESŁAC TWOJE WSPOMNIENIA , NAPEWNO BARDZO MI POMOGŁYBY BO JESZCZE NIE ZDECYDOWAŁEM SIE NA HOTEL I MIEJSCOWOSĆ MOJ MAIL TO: ARSI3@WP.PL Z GORY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: certuska Re: Wybieram sie na Rodos.. IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 11:59 Witaj, Ja też bardzo Cię prosze o informacje. Wybieram się we wrześniu albo w czerwcu jeszcze. Jakie biuro, ceny etc. Czekam dxzięki certuska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pescada Re: Wybieram sie na Rodos.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 23:35 Wybieram się w październiku na Rodos. Byłam już tam 2 lata temu ale tylko tydzień . Nie zobaczyłam wszystkich miejsc. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie wspomnień na adres panda1109@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś